Tłumów nie było, ale było miło :)
Wersja do druku
Tłumów nie było, ale było miło :)
W tą sobotę tj. 16.10.2013 zapraszamy do Kangurka! Jak zwykle w godz. 10-12 :) Nas niestety tym razem nie będzie, ale na następne postaramy się przyjść
Zapraszamy do Kangurka 26.04.2014 r. godz. 10 :-)
Po świętach na spokojnie i macie wszystkie być!!!!
ok :D
Dziewczyny spotkanie 26.04 o 10 nieaktualne, Pani do mnie dzwoniła że ma urodziny a ja nie jestem w stanie jej określić ile nas na 100% przyjdzie.
Możemy 26 zrobić spotkanie w godzinach popołudniowych jeśli będą chętne albo w innym terminie.
Większości 26 jednak nie pasuje więc będziemy ustalać inny termin.
Witam,
Czesc dziewczyny cieszę się, że znalazłam ten wątek. Ja chciałabym się nauczyć chustowania. Kilka dni temu zmówiłam swą pierwszą upragnioną chustę. Niestety jakoś nieumiejętnie sobie z nią radzę- raczej nie radzę :( Czy jest ktoś w Siedlcach kto mógł by mi pomoc?
Ja chętnie pomogę jeśli będę umiała. Bo znam w zasadzie tylko trzy wiązania, no ale pokazać mogę. Napisz mi maila na anduina85@o2.pl to się gdzieś umówimy jeśli chcesz :)
To kiedy robimy kolejne spotkanie?
Hej nusinka :)
Nie spóźniłas się :) na naukę wiązania chusty nigdy nie jest za późno :D
No właśnie dziewczyny, kiedy spotkanie?
będę dziś dzwonić do Kangurka to rozpoznam się w terminach i napiszę,
7 czerwca o 10 pasuje???
to może wcześniejszy termin ale popołudniowy?
trzymam kciuki, oby sie Wam udalo spotkac :) No bo maly G. MUSI przeciez byc noszony - ciocia Milena by sobie nie darowala... ;)
Ja nie potrafię sobie wybaczyć, że mając ciocię Milenę tak blisko nie opanowałam sztuki wiązania nawet w podstawowym stopniu. Raz, jeden raz ćwiczyłam na misiu... (po co więcej, przecież mam czas...)
Powinnaś mnie zmuszać do nauki:-)
nusinka a na kiedy masz termin? :)
dziewczyny, a może lepiej byłoby się spotkać na ciacho? Kiedyś byłyśmy chyba w Eklerze(?) Tam koło galerii, może lepiej niż w Kangurku....?
a dlaczego nie chcesz w Kangurku?
chcecie bez dzieci?
bo moja w cukierni zje ciastko i będzie krzyczeć ze się nudzi :-)
to określcie sie czy idziemy bo jak nie to trzeba zwolnić termin
Ok, ja postaram się być ;) wezmę na wszelki wypadek chustę, nusinka, weźmiesz swoją? Będziemy wiązać brzuchy? :D
Anduina będziesz? Ty jesteś na bierzaco z kieszonka ;)
Dziewczyny spotkanie 7 czerwca o 10 w Kangurku aktualne.
Zapraszamy :-)
W takim razie do zobaczenia w Kangurku w sobotę o 10. Chustę oczywiście wezmę:-)
Ja dopominam się ZDJĘĆ!!! Koniecznie chcę Wasze brzuchy zobaczyć :) I dzieciaki też...
I bez wymówek proszę :)
Witajcie,
Poszukuję osoby, która pomogła by nam w nauce wiązania chusty pod nieobecność Pani Mileny:D.
Ja również dołączam się do prośby. Zawsze to łatwiej jak ktoś pokaże i skontroluje poprawność wiązania chusty...boję się żeby nie zaszkodzić swojemu 2 miesiecznemu maluchowi zlym sposobem wiazania...
Drogie mamy synek podczas wiązania chusty wpada w histerię. W żaden sposób nie mogę go uspokoić, jedynym wyjściem jest wypłatąnie go z chusty i długie tulenie... Myślałam ze chusta będzie wspaniałą alternatywą dla wózka bo młody nie chce leżeć w gondoli przez co spacery są bardzo krótkie. Do tego jest nieodkladalnym dzieckiem najlepiej sie czuje na rękach ale w chuscie siedzieć nie chce. Jakieś rady jak uspokoić malucha albo odwrócić jego uwagę podczas wiązania? Czy któraś tez miała taki problem?
aniqaA może mogłabym Ci pomoc. Często bywam z dziećmi w parku, możemy się umówić
W razie czego ja też mogę pomóc.
Pani Kluskowa, a jak tam Twój plecak? ;)
Dziewczyny a może jakieś spotkanko? :)
Ja bym się bardzo chętnie spotkała i poznała inne chustujace mamy. A przy okazji zobaczylabym może jak się wiąże plecak prosty ;-)
Wysłane z Tapatalka
O fajnie że mamy nowe mamy, wybaczcie spotkań ostatnio nie było bo trochę nam się nowych chuścioszków urodziło.
Zadzwonię dziś do Kangurka i ustalę kiedy są wolne terminy :-)
Witajcie bywam czasami w Siedlcach ;) może kiedyś złapie się na jakieś spotkanie ;)
margeritta wiesz już coś? :)