To co bierzecie? Pochwalcie się:ninja:.
Wersja do druku
To co bierzecie? Pochwalcie się:ninja:.
Nebule i Ravena :lol:
Midnight 6, Nebula 4 i chyba Vanillię wezmę :rolleyes: tą "dwuskładnikową" :hide:
jeśli wygram w totka:
nebula, raven i trio vanillia :)
a łączyć zamówień nie można - prosiłam ostatnio o to i -niestety- nie mają takiej możliwości, każde wysyłają z osobna. choćby i 10 ich złożyła jedna osoba :hmm:
nebula na bank
i ewentualnie krócizny afrodytka i/lub vanilla
Ja się napalałam na ten preorder a teraz to już sama nie wiem czy coś chcę...
no róże obowiązkowo ale czy coś jeszcze :dunno:
Przecież i tak za wysyłkę się płaci jak juz je zrobią.... No i nie będzie ciężko wrzucić za jednym zamachem wszystkich chciejstw do koszyka :)
Nie wiem czy jednak jeszcze Ravena nie chapnąć... :rolleyes:
Ja wezmę Nebulę 6. Ravena chyba krótszego :hmm:, bo długą mam SNM i Ravena NV. I nie wiem, co z tymi różami. Afrodyta jest śliczna, a jutro już wylatuje ode mnie :(.
Ciekawe, czy szaliki będą:duh:.
Dziewczyny a pamiętacie ile kosztowały afrodytki w rozm 4?
Chciałabym jak cholera, oczywiście wczoraj obiecałam sobie, że żadnej chusty więcej, ale dzisiaj zobaczyłam ten preorder....kurza twarz:cry: Życzę wam udanej zabawy;)
Co, oni jakieś testy robią?! :omg: przecie nie było mowy o chmurkach w preorderze....
http://oschaslings.com/product/detail/213
a to niespodzianka...
fotki nie ma - Alto aqua 100% bawełny
Testowe. Już tym chyba kiedyś testowali.
Biedne chmurki :lol: tak je wykorzystują!
Ale dzisiaj będę cały dzień f5f5f5..... :duh:
Ciekawe o której będą chusty - i czy napewno dzisiaj :roll:
Mysle, że można sie totalnie wyluzować:mrgreen: Ja nadal nie wiem co chcę i czy w ogóle cos chcę:duh:
Z FB
We'll try to answer some of the questions below. First I want to correct a bit of info - the shipping address you enter when you pay the final invoice (when the wraps are ready) is the one your wraps will be sent to.
Eros will be hemmed with red background and white roses.
Ring slings, toy slings and size 8 wraps will be available.
Payment can only be made through credit and debit cards.
Unless otherwise stated the weight of the wraps is about 240gsm.
There are currently no plans to place limits on no. of wraps ordered.
The pre-order should be open for around 3 days. We are still working through some technical issues and will give firm time slots for this as soon as we possibly can.
Combed cotton has been 'carded' so all the fibres are aligned in one direction, shorter fibres and impurities are also removed in this process, it makes for a softer, stronger and more high quality yarn.
Will add prices tomorrow.
Brać róże, nie brać róż, brać róże, nie brać róż...:roll::roll::roll:.