:lool:
no cos w tym jest ;D
Wersja do druku
Wie ktoś co ile cm powtarza się wzór na chuście? Chciałabym zobaczyć jak wygląda cała rozłożona, pewnie nieziemsko :love:
Oschafanki, nadal nie było Okinami ??
Ja się przypominam, przygarnę z wielką przyjemnością w razie czego, rozmiary od 3 do 6 :)
Nie było... Cisza na razie...
Okazuje się, że prawdopodobnie będzie nowe Okinami z konopiami. Tzn. na razie tylko tester :)
http://www.thebabywearer.com/forum/s...Hemp-Prototype
Oscha z konopkami, no super! Ale mam wrażenie, że takie jasne Okinami dużo traci... To niebiesko/zielone jakieś ładniejsze...
Roma, mi się też ono śni... a jak ma być z konopkami to już w ogóle...
chyba większość prototypów jest jasna, nie chodzi o łaczenie kolorów ale o potestowanie materiału:)
Z konopiami to bedzie mega szmatan!
ma któraś z Was jeszcze okinami? Bo jest chetna do wymiany okinami za chmurki zen 3....
nie, nie ja informuję, że znalazłam takie ogłoszenie - ktoś ma zen i szuka w zamian okinami:)
Ja nie posiadam żadnej z tych chust:)
To nowe oki konopne to bedzie w nowej kolekcji, czy poza nia? Ktos wie?
A to już pewne że Okinami w konopiach będzie? Bo ten Felix to prototyp tylko, więc takiego samego na pewno nie puszczą.
No tak, ale prototyp zyskal juz duzo zachwytow, testowany, na pewno beda cos jeszcze robic, ale powinien byc (tak mi sie wydaje). Choc tebewu domaga sie takiego "surowego", bez malowania, wiec kto wie?
:lool:
i tak powstaja legendy:lool:
:rolleye: