O nie, nie tylko lotnicza. Morska jak najbardziej tez jest do wyboru - jest duzo tansza, ale tez idzie/plynie duzo dluzej.
Wersja do druku
no na tym polega prio! ze leca z warszawy!
jak paczka wyladowała w Gdańsku to juz byłam na poczcie, nastepnego dnia pismo poszło do centarli!
tak sie udało ją skorygować!
a ze to była paka z trackingiem to nie było ze cos tam, tylko wszytko było widac jak na dłoni...i kase oddac musieli za wpadke
ale nerwy były!
Niemiecki DHL tez potrafi jaja robic Ze dwa lata temu zamawialam z Niemiec. Zamawialam duzo w tym czasie i wiedzialam ze z Niemiec do Szwecji dostaje po 3 dniach. Minal tydzien i nic. Po poltora tygodnia dochodzi wymietolona paczka z mnostwem pieczatek "EXPRESS" "EXPRESS" "EXPRESS" - send it immiedietly to receiver - a wsrod nich jedna mniejsza adnotacja z pieczatka Singapor :szok::hide:
No a w paczce ledwo zywe storczyki po takim cyrku objazdowym :bduh:
Moim zdaniem ceny mamy już bardzo podobne - różnice wynikają z bardzo wysokiego obecnie kursu Euro :neutral:
W kolorze wina bardzo chcę, ale czy dwa razy pod rząd będę miała szczęście? :rolleye:
Kama to sie moglas pochwalic ze storczyki specjalne prosto z Singapuru przylecialy, :mrgreen:
Mi sie marzyły fioletowe 4,6. Ale ja jestem w stanie coś upolowac jak jestem w pracy, tam mam bardzo szybki serwer.
Czy ktoś ma już swoje brązowe? Na zdjęcia liczę :mrgreen:
Za wcześnie :hmm: Zapomniałam kiedy to było :mrgreen:
Ktoś się zlituje? :mrgreen:
:ninja:no czekam i czekam na te foty...i nic:lol:
moze jutro:ninja:
Nieśmiało się przypomnę ;)
I co i co? :jump:
fioletowe chciałabym zobaczyć :ninja:
A ja brązowe :mrgreen:
miałam, ale już nie mam :(
może anyszka do której poleciały zrobi fajne zdjęcia. Mogę tyle powiedzieć, że ewidentnie mają odcień lila Milki - są intensywnie fioletowe. Po zdjęciach, które chyba przez pomyłkę znalazły się w wątku jaskółek winnych, spodziewałam się dużo bardziej wyblaklego fioletu, a taki nie jest.