A ja chyba z tego co pamiętam dzięki Hermii (oczywiście z maluchów) . Jejku, to prawie rok temu było.
Wersja do druku
A ja chyba z tego co pamiętam dzięki Hermii (oczywiście z maluchów) . Jejku, to prawie rok temu było.
a ja chyba dzieki sobie a wlasciwie mojemu wrodzonemu darowi do wyszukiwania ciekawych miejsc w sieci :twisted:
Patrzcie, jak internet zmienil swiat.. Niektore z nas z daleka (czytaj: ja), a tak blisko siebie mamy teraz, i to codziennie. I poklikac mozemy i dowiedziec sie czegos, co nas aktualnie nurtuje lub trapi.
Ja trafilam, szukajac informacji o formowankach w sumie, a pozniej mi zaswitalo w glowie, ze wiem, gdzie sie udac - jak szukalam inforamcji o "motajacych POZYTYTWNIE" mamach. Troszke sie Wam przygladalam na poczatku (bedac w ciazy jeszcze, czytajac rozne tematy), a za jakas chwilunie sie zalogowalam, a potem mnie to wszystko omotalo i juz jestesmy tu z moja malutka. :kiss:
Ja przeszlam taka sama droge jak enkeli :) Najpierw pieluszki i fora z nimi zwiazane a stamtad na chusty. I to wszystko jeszcze bedac w ciazy. No i sie uzaleznilam..... :lol:
z sygnaturki hanti na gazetowym :)
A ja przywędrowałam z forum 28dni. Któraś z dziewuszek podrzuciła linka, zajrzałam i stwierdziłam że warto się chyba zalogować. I tak to, nieśmiało, stawiam tu pierwsze posty ;-) Ale bardziej to intensywnie czytam posty bardziej doświadczonych chustomam.
A ja na goldenline.pl szukałam informacji o wiązaniu i układaniu dzieciaczka w chuście, trafiłam na forum grupy "chustomaniaków" i stamtąd trafiłam tutaj.
Pozdrawiam:)
Witam,
znalazlam forum in livejournal (odpowiedz o chustach Nati), bardzo sie mi zaineresowalo (to bylo dawno temu) i jestem tutaj (choc mieszkam daleko), bardzo dzieki Natalii za taki piekne chusty.
a ja z gazetowego :) zafascynowana zdjeciem Gruburu zamotanej :)
Szkoda ze tam to stalo sie takie anonimowe bo ja je jednak lubilam :)
ja dostałam 'cynk' na forum od 2 koleżanek, zapalonych chustomaniaczek :)
Ankieta nie uwzględnia możliwości trafienia przez kolegę... :D A ja właśnie przez takiego chustomaniaka tu trafiłam... To dyskryminacja... ;-)
ja przez gazetowe, całkiem fajne źródło wiedzy, no ale tutaj to dopiero poszalec można :jump:
Przez koleżanki z Baby Boom :)
ja, dzięki anntence
wielkie dzięki :D
Dzięki koleżance :D
Dzięki koleżance :D
Informację o forum znalazłam na blogu jakiejś chustomamy. Nie pamiętam adresu bloga, ale osobie go prowadzącej będę dozgonnie wdzięczna ;-)!!!
na wegedzieciaku przewijał sie temat tego forum nie raz i zakodowałam w głowie, a poszukując informacji na temat chust samo sie odnalazło na goglach :-) no i ciesze sie bardzo, ze wreszcie tu dotarłam
dzieki kolezance.
wiec pozdrawiam Marzenke :hello:
Najpierw było gazetowe, ale rówieśnicze, gdzie zaraziłam się chustonoszeniem, choć ciemna jeszcze byłam. Potem gazetowe chustowe, aż wreszcie tu.