Sil :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
uczucia autorki to już na bank obraziłas!
ja filmu 1 część widziałam. okropny!!
nigdy więcej! fuj, az dreszcze mam..
Wersja do druku
Sil :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
uczucia autorki to już na bank obraziłas!
ja filmu 1 część widziałam. okropny!!
nigdy więcej! fuj, az dreszcze mam..
uff już następna strona...
ale uczucia obraziła... hmmm nosz kurka co ma poradzić jak sie samo kojarzy? przecież nie z autorką a z projektem tak? co w tym złego ja nadal nie rozumiem i odpowiedzi od prowodyrki dyskusji nie uzyskałam...
Wy lepiej nie obrażajcie autorki, patrząc na ten projekt - nie wiadomo co siedzi w jej głowie:twisted:
buahahaha:lool:
nie ma dziewyny lekko. patrzec znowu trza na stwora:twisted:
matko, mika, wyganiasz mnie z wątku :(
jakiej prowodyrki, biore udzial w dyskusji, wyrazam swoje zdanie jak kazda inna osoba-czy moze ja nie powinnam?a moze to, ze moje zdanie rozni sie od zdania wiekszosci, to jest wlasnie problem?
i czego nie rozumiesz w tym, o czym pisze? tego, ze JA uwazam, ze CZASEM nalezy powsciagnac chec "szczerego" komentarza i miec na wzgledzie czyjes uczucia? jesli tego nie rozumiesz, to wybacz, to jest praca u podstaw i nie moja to rola, by ja wykonywac.
tak, ja. zreszta, nic juz wiecej nie musze pisac, samo sie tu wszystko wyklarowalo-ide do domu;)
Prosiłabym abyście nie dały się już podpuszczać i prowadziły dyskusję w temacie chusty. W p[przeciwnym razie będę zmuszona zamknąć kolejny wątek.
jest mi wstyd że taki poziom tutaj jest prezentowany - green znowu pyskujesz i obrażasz wszystkich dookoła. a Ciebie naprawdę nikt nie obraził, nikt do Ciebie obelg nie kieruje a Ty plujesz jadem naokoło. przykro mi się robi jak to czytam i tez dlatego ze nie tylko ja to czytam :(
przebrnelam przez watek.
Stiv, nie wiem, czy palacu nie mieli zburzyc :P
pawie mnie nie krecily nigdy, podobnie jak wiele innych chust, tak jak te labirynty, choc pawie sto razy brzydsze.
czyli zywie nadzieje, ze palac stac bedzie na wieki.
amen :D
bo inaczej bede je musiala poloubic, jak palac zburza :D
"piłę" oglądałam:mrgreen:
wszystkie części, a jest ich sporo:ninja: (każda kolejna mniej straszna;) )
i ta chusta powinna być wykorzystana w kolejnej! jest w klimacie, jak nic!:poke:
po seansie wielu tatusiów zaczęło by nosić:thumbs up::rolleye::lool: