Jak na to wpadłaś? :) ja też już mam po tym "zabiegu", dzięki :)
Wersja do druku
to ,że tak powiem mi wszystko działa i potworrrnie mi sie
to nowe forum podoba:)))))
dobra robota:):thumbs up:
edit: a co to jest ta gwiazdka "reputacja" obok napisu "dodaj na blog"?
do czego służy?
sprawdza czyjąś reputację?:ninja:
przepraszam Cię Jazoo, ale serio zrobiło się trochę mdło:( bardzo podobał mi sie poprzedni image, bardziej wyrazisty był (poza tym ja kocham fiolety)
Dziwnie mi :) Początkowo myślałam że trafiłam gdzie indziej ;)
Jestem 100% wzrokowcem i będzie cięęęęęężżżżżkooooo! Ale co to za życie bez zmian ;)
A dałoby się zrobić jak było kiedyś, że jak przychodziła PW, to Powiadomienia była na czarno, fajna opcja, bo było widać, że coś przyszło.
Do nowego wyglądu trzeba się przyzwyczaić :)
Mnie się podoba :) Ale ja lubię zmiany.
http://forum.chusty.info/forum/images/editor/smilie.pngA mi się bardzo podoba :) Aż się uśmiechnęłam gdy rano odpaliłam forum :D
fajne, kolory "nie moje" ale ładnie wygląda..tyle ze trochę potrwa zanim nauczę się co i jak działa i pewnie nigdy nie skorzystam z wszystkim funkcji :)
Mnie się podoba.
ale byłam zaskoczona tym co zobaczyłam po odpaleniu forum :)
Jazzoo podziwiam za pracę, którą tu wkładasz i dziękuję, że chcesz aby było coraz lepiej, ciekawiej, funkcjonalniej.
a można by było coś zrobić z przychodzącymi wiadomościami?
tzn . żeby było widać ze jest nowa wiadomość , bo teraz się wszystko zlewa, a wcześniej podświetlało się na czarno
a ja chciałam dodać , ze zrobiłam sobie przerwe od formu od rana i teraz znowu tu weszłam i widzę - no właśnie WIDZĘ - wszystko pięknie i czytelnie - zmiana koloru czcionku zdecydowanie poprawiła forum w odbiorze i teraz jest już CYCUŚ GLANCUŚ :):applause:
oj mdło, można by troche skontrastować?, pm szczególnie,ale nie tylko
wszysko mi sie widzi, pieknie ladnie, ale - moze to tylko u mnie - nie widac, ze przychodzi priw. tzn. wskakuje mi kolejna cyferka, ale brak tego podswietlenia ktore bylo poprzednio. moge to jakos sama u siebie zrobic? czy sie nie da?
ustawcie sobie wyskakujące okienko. Ja dodatkowo dostaję powiadomienie na maila a że pocztę mam w telefonie to odrazu wiem, że przyszedł pw.
mnie się podoba, choć zmian nie lubię i muszę się przyzwyczaić
a tak przy okazji - za dużo kontrastów źle wpływa na wzrok :ninja:
Jazzoo kawał dobrej roboty :applause: