Ha! tez patrzę - jest ktos znajomy?
Wersja do druku
Ha! tez patrzę - jest ktos znajomy?
o BLW jest - Marta nasza jest;)
widziałam! fajnie Dziewczyny! fajnie wyszło morepig!!!
filmu nie widziałam
same znajome twarze :D
filmik... taki sobie... ;)
rozmowa - super :) nawet Jola dała radę :P
pieknie bylo!
ale filmik troche zniechecajacy...
Dla kogoś kto ma wątpliwości czy stosować BLW filmik był zniechęcający, chociaż dziewczyny fajnie mówiły.
maaało:P szczególnie Marty mi mało było i chyba była mega zestresowana;) co Marta?:D
Fajnie wyszło:)
Nawet pani Pieńkowska dzisiaj nieźle wypadła;)
zgadzam sie, dziewczyny wypadly fantastycznie
tylko troche Marty malo
ale wygladalas Marto cudownie
pamietam Twoje wczesniejsze kiedystam zdjecia i teraz wygladasz kwitnaco (ot taka prywata, ale musialam napisac)
Marty za mało zgadzam się, a filmik dla niezdecydowanych rzeczywiście niezbyt zachęcający, chociaż może argumenty słowne je przekonają :-)
Film tendencyjny bardzo :ninja:
Ale rozmowa fajna :thumbs up:
linkę poproszę. koniecznie :)
ano do filmu powinni taką muzę jak w horrorach podłożyć przy tych momentach skupionych na bałaganie;)
widziałam :) film taki sobie ale rozmowa suuuupeeer:) brawo:)
ktoś podrzuci linka pliz?
też widziałam i ma podobne refleksje jak dziewczyny - filmik nie jakiś beznadziejny, ale mógł być lepszy (te dziewczyny wypowiadające się to jakieś od nas, bo nie kojarzę???). Natomiast w studio Reni się rozkręciła, a morepig trochę nie mogła dojść do głosu ;) choć też nie bardzo chyba "walczyłaś", co?
Dziś jeszcze ma być o BLW o 14.55 w "Między kuchnią a salonem" (na żywo) z udziałem Reni, ale nie wiem czy morepig też będzie?
http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,3....html#autoplay
edit: coś mi nie działa ...
edit2: ok, w explorerze przynajmniej filmik poszedł....teksańska masakra normalnie!!!! Dajcie żyć dziewczyny, po tym filmiku w życiu bym się na coś takiego nie zdecydowała. Muzykę do tego podłożyli też tendencyjną. Oglądając ten filmik większość ludzi pierwszy raz słyszących o tej metodzie pomyśli na bank: te matki nienormalne jakieś są... oooooo Dżizas beznadziejnie to zrobili....
Marta, super! mało Cię! :D
a z filmikiem to pojechali...