Promocyjna, tyle, że nie 40% a już tylko (aż) 20% taniej :|
Wersja do druku
Lawinia, nikt Ci nie broni się chwalić. Już masz wystarczającą ilość postów, aby dołączyć do Galerii, a tam wątki ze zdjęciami, stosami, kolorystycznie, firmowo jak kto chce :D
O ten wkład mi właśnie głównie chodzi :) Bo stosik to mam marny póki co :P
Przyjdz do mnie to znowu Ci piękną kreacje z chusty zrobie :P
Dagape dziękuję:-) mam nadzieje że oliwkowa jest równie sliczna
OK, dzisiaj kurier przyniósł mi kolejne Galeony, których nie zamawiałam :hmm: Suma sumarum mam waniliową koronkę i 2x galeony... :omg:
słuchajcie, jak wygląda sprawa z drugim gatunkiem? I z miękkością lenny lamb? Mogłybyście coś więcej w temacie, mam jedynie u siebie girasola i choruję jeszcze na inny model. Natomiast zaczynam się zastanawiać, czy po prostu nie wziąć coś podobnego, może innej firmy.
Mam galeony bawełniane, 2 razy je oglądałam i nie dopatrzyłam się żadnej wady, spróbuję jeszcze jutro w świetle dziennym. Zaskoczyła mnie ta chusta bardzo, mięciusia prosto z pudła, łamać nie trzeba, a przy tym grubasek. Nie wiem, jak inne chusty tej firmy, bo to moja pierwsza LL, ale galeony polecam bez dwóch zdań:)
masha, ale jak to? Zostawisz je sobie? ;)
ale o co pytasz w kwestii drugiego gatunku? Mój Zmierzch nie ma ani jednej wady, nie wiem czemu to drugi gatunek.
Macałam koronki, pawie, galeony, zmierzch i noc - wszystkie są mięciutkie. Jedynie nowe zakręcone liście i róże wydawały się sztywne.
galeony to 100% bawełna (no np.), a czym one różnią się od skośno-krzyżowego, gdzie też jest 100%? Szukam girasola, ale widzę, że lipa z jego odnalezieniem, jedynie na zamówienie. I właśnie rozważam opcje II :)
galeony sa skośno-krzyżowe..
to czemu taka różnica w cenie?