Cieńszy, ale i tak ciepły (choć dziurawy mocno ;)).
Serio, serio :kiss:
[QUOTE=magnus;2206173
Ty to jesteś specjalistką od wzorów - pewnie wiesz więcej ode mnie ;) Nie zgadzam się! :)
[/QUOTE]
Dopiero buszuję ;) Spoko :mrgreen:
Ale widzę,że dość podobny gust mamy :jump: :D
magnusku, wlaśnie dotarły do mnie chusty i są zachwycające :beat::beat:
Poprawiłaś mi nimi obrzydliwie parszywy dzień :)
Frezis jeśli uda mi się dotrzeć na bal piracki zaprezentuję jedną z nich :mrgreen:
Właśnie wróciłam do domu z wywiadówki i zaraz zobaczę :)
Edit: Mam :high: Jakie to miękkie! :) I zieloooone :-)
przepiękny ten nowy Rudzielec :)
Gdzie się tutaj obrócę to same wspaniałości !
Rudzielec w całości - zdjęcia takie niezbyt, bo już ciemnawo było. W rzeczywistości jest chyba ciut jaśniejszy:
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1358.JPG https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1359.JPG
Chusta ma włosek, więc jest dla tych, którym to nie przeszkadza. Najdłuższy bok ma ok. 2 metrów.
Cha cha byłam tu :mrgreen:
Nie staję,choć wzór śliczny :)
Baardzo ladne, i kolor i wzor, jakby jeszcze byla 100%welna (nie widze info co to), to bym byla na pewno chetna!
To akryl i moher.
to i ja stanę :) musze pomyslec ;)
wzór cudny! to koronkowe wykończenie brzegów bardzo do mnie przemawia:D
Co prawda moje przepisowe 24h minęły, ale jak nie ma innej chętnej to chętnie przygarnę ten komplecik :D
Asiu wysyłam priv
mam już swoje typy:beat: jutro napiszę pw:)
rudzielec fajny:)
a ja się jeszcze napiszę, że ostatnio zaczepiła mnie jedna Pani, bardzo podobał jej się mój zielony komplecik:)
Twoja chusta gotowa, ale zdjęcie najwcześniej w czwartek. Chyba że jutro uda mi się zrobić coś sensownego w domu, to Ci podeślę.
[QUOTE=aniahartnett;2215355]mam już swoje typy:beat: jutro napiszę pw:)[/QUOTE ]
Czekam zatem na info.
:)
Rudzielec poleciał w świat- proszę jutro wyglądać listonosza.
Przejrzałam temat,jestem pod wielkim wrażeniem,podziwiam!
OT: magnus przepełniło sie u Ciebie ;)
A co do PW, polecę na poczte i sprawdzę, bo wg. info na stronie powinnam miec awizo, a go nie mam :D
Ostatnio też chyba awizo zaginęło, z tego, co pamiętam (może listonosz-leniuszek i nie chce mu się wypisywać?).
P.S. Już się wyczyściłam - przepraszam. Czy to możliwe, że zmniejszyła mi się pojemność skrzynki? Mam wrażenie, że kiedyś miałam miejsce na więcej wiadomości.
u mnie niestety listonosz- jeżdżący z paczkami a nie ten mój ulubiony- notorycznie nie zastawia awizo, dlatego gdy wiem że paczki nadchodzą w z domu się nie ruszam ;)
Asiu
kuszisz nazwą wątku, że wszelkie nowosci do wziecia:) wchodzę w link w stopce a tam niiiiiiiiic.
:lol:
moj komplecik uzywam od wiosny do jesieni ale czas odświeżyc się na wiosne
usciski
Wysłałam listem poleconym, więc może ten "ulubiony" przyniesie :)
No rzeczywiście - tytułu nie zmieniłam... Ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że do niedawna był tam komplet, który został sprzedany na aukcji charytatywnej, a tydzień temu do wzięcia był rudzielec.
A do "odświeżania" serdecznie zapraszam :)
Najlepiej napisz pismo do ich centrali - można mailem wysłać. Ja tak zrobiłam i w kilka dni miałam pod drzwiami listonosza z przeprosinami i dodatkowo pismo z poczty, że z pracownikiem została przeprowadzona rozmowa oraz wyciągnięto konsekwencje i że przepraszają. U mnie listonosz jasno i otwarcie twierdził, że dużych poleconych ze sobą nie zabiera z poczty, bo mu się do torby nie mieszczą, a na moje argumenty, że płacę za dostarczenie ich do domu, wzdrygał ramionami i mówił, że mu przykro, ale nic na to nie poradzi :mad Jakoś bardzo szybko listonosz się zmienił, potem jeszcze raz i teraz nigdy nie wiem, który przyjdzie...
Taka chusta już była, ale zielonej beretki jeszcze nie widziałyście :)
a ja dziś zgubiłam moją jasną czapkę od kompletu:duh::-(
Beretka piękna!
:ninja:
pikne!
Przepiekny ten komplet ?? Jaki koszt takiego kompletu , może zamówie na nastepny rok ??
Był też podobny z czapką:
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/1315.JPG
Hej, czy to moja beretka i chusta? :fire: