A ja na peniski i pancy :jump:
Wersja do druku
A ja na peniski i pancy :jump:
na dostawę tego co w PL było czekam (właśnie jadą szmatki z bratem:mrgreen:) a poza tym... na brzoskwiniowe koronki heartiness
Czekam na dwie szmatki, ale jedna to ... oscha. Zobaczę w końcu o co chodzi w tym szale ;)
Ja to chyba ciągle tylko czekam na tego listonosza.... Jak nie chusta to pieluszki....
jadorota - przyjdzie jedna Oscha to już o kolejnej będziesz myślała :) ja mam jedną, drugą muszę odebrać, a trzecia gdzieś w drodze :)
Ja czekam na trzy Osche :hide:.
samuela,na jakie?
O SN Juliet już wiemy a dwie pozostałe ? ;)
Afrodyta i róże Juliet :bduh:.
na róże Eros :)
Na SNM kółkową której nie dopakowali do przesyłki :whistle:
I znów czekam podwójnie... Taka to u mnie redukcja :duh:
jborowa tez rozyczki juliet będziesz miała ? Kupiłas czy wymienilaś ?
wymieniłam :) za fairyland :lol:
I ja czekam:). A ja nie za czesto mam nowe chusty więc to wydarzenia. Pao i zyrafki:).
Ja jednak z pao zrezygnowałam.... Więc czekam na Elfy, Erosa i Japanese Knot Chisai Gentian - oby jak najkrócej! :mighty:
I ja czekam na listonosza, a nawet na 2 rzeczy ;) No i jeszcze na jedną paczkę drogą nielistonoszową - odbiór osobisty, co za emocje... :applause:
Tylko mój listonosz się ostatnio wykpił i głupich śpiochów nie chciało mu się do mnie nieść, wrzucił mi awizo mimo że tego dnia cały dzień byłam w domu, grrrr... Czyli co, po wszystkie paczki mam teraz osobiście chodzić na pocztę? Normalnie jak tak, to będę składać skargę, łaski nie robi!