wow ale bumgeniusów :) super pieluchy uwielbiałam je. I te nowe wzory miodzio :)
Wersja do druku
wow ale bumgeniusów :) super pieluchy uwielbiałam je. I te nowe wzory miodzio :)
Judyta super!
Natka ja czekam na zdjęcie Twojego stosu!!!!
dodałam brakujące pieluszki. najbardziej mnie cieszy to, że te pieluchy są naprawdę w użyciu, a nie leżą. a czasem nawet prawie brakuje ;)
Judyto, fantastycznie, poznaję nawet jedną ;) brakuje mi wielo, ale może przez zimę chociaż w trenerkach się polansujemy, bo moja córa potrafi nie sikać w przedszkolu, a w domu i w czasie powrotu to już się rozluźnia ;)
Ola D., wklej swój stosik! Jesteś żywym dowodem na to, że mozna pieluchować ekonomicznie bez pieluchoholizmu:-P
Wklejam stosik, bo trochę się zmienił, a gdzieś w wątku wspomniałam, że to zrobię.
https://lh6.googleusercontent.com/-g...o/P1090202.JPG
i jeszcze formowanki
https://lh5.googleusercontent.com/-i...o/P1090204.JPG
O mamooooooo, NEMO-------jaki stosiczek:) i masz flipa Juliusa!!!!!!!!!!!!!!!!
co to za pieluszki w rzedzie miedzy grovia a milovia? i te w p[aseczki pod milovią? i na drugim zdjęciu ta w robociki?
dobra, niewygodne pytanie: po co tyle pieluch? :ninja:
bo aż się pokusiłam o policzenie i wyszło mi 66 na zdjęciu pierwszym i 18 na drugim
(z drugiej strony lubię ten wątek za to , bo zawsze mogę pokazać mężowi jak bardzo jestem ekonomiczna w swoim pieluchoświrstwie :P)
NEMO, nie wspominałaś ze masz trojaczki ;)
Zacna kolekcja, gratuluje :)
:szok: przepiękny stos :)
Nie, no wiedziałam, że będziecie się ze mnie naginać:duh: trojaczków nie mam, jedna sztuka do pieluchowania u mnie na stanie:lol: ale mam etapy "markowe" i różnie pieluszek w różnych moich napadach używam. Nie mam wyrzutów, bo zawsze można stosik sprzedać, pieluszki są w super stanie z racji ilości (nie da się ich zamęczyć:twisted:). Mam stresujące zajęcie zawodowe i to jest dla mnie pewnego rodzaju terapia, lubię piękne pieluszki. Otulacze próbowałam, ale nie mam z nich takiej przyjemności jak z kieszonek.
Nata, pomiędzy Grovia a Milovia to Maylilly, te dwie w paseczki to Ecobubs, w robociki na niebieskim tle to Charli Banana, a koło formowanek w dostawczaki to Baba+Boo
terapia pieluchowaniem:) rozumiem bardzo. "każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakies hobby ma, a ja w fomu mam flipika, cp,bg oraz groviaaa..." :)
Nata lubie to!
łoł NEMO super stosik
i dzięki bo mam usprawiedliwienie na swoje pieluchowe:bduh:
Nemo wymiata, ale Judyta tez nie zartuje!!!!
NEMO, a ja Cię rozumiem i nawet powiem Ci że poprawiłaś mi humor, bo myślałam, że mam duuużo pieluch, ale są lepsze :D Wspaniałe okazy :love: a dostawczaki chętnie kiedyś od Ciebie odkupię bo się zakochałam :lol: