ok, do mnie dojdzie pewnie w połowie października więc dla Ciebie byłoby faktycznie za wcześnie :)
Wersja do druku
Chyba chciałam złożyć skargę... :) Bo odkąd miałam indio od was i ono się tak świetnie dociągało i nosiło lekko te wielkie kg to myślę "chcę go!" Ale nie mam kasy. To sprzedam to co mam, ale musiała bym sprzedać dwie a to nie wchodzi w grę a jak sprzedam jedno to mi nie starczy. Petisu dzięki za możliwość testowania, ale liczcie się z tym, że słowa w pierwszym poście są prawdziwe i jak przetestujecie to się zakochacie :P.
Jeśli jeszcze można to chętnie przetestujemy:) . Są jakieś krakuski żeby można sobie było przekazać osobiście?;)
Agatowa
asienkie
owieczka33
Megi
andzia330
mamafranka
Qmaki
ciocia_wiedzma
kornflejka
emenemsymamusi
isismaj
Aiseiw
LavandUla
kometa
Emila
djulliet
tinuviel
Jest u mnie od 15 minut i juz sie zamotalismy :) Kocham je!
:heart::heart::heart:
z bolacym sercem poslalam dzis indio dalej... to byla chyba najpiekniejsza i najlepiej dociagajaca sie chusta w jakiej mialam okazje nosic...
Od dziś indio jest u mnie :)
owieczka33 masz zapchaną skrzynkę :)
od dziś chusta u mnie, a andzia330 zrezygnowała z testów.
Dopisuję się! :)
Agatowa
asienkie
owieczka33
Megi
andzia330
mamafranka
Qmaki
ciocia_wiedzma
kornflejka
emenemsymamusi
isismaj
Aiseiw
LavandUla
kometa
Emila
djulliet
tinuviel
eve1911
flamingi poleciały dziś do mamyfranka :)
hej! bardzo chętnie ponoszę w tym indiaczu mojego marusia, bo mu w różu pięknie :)
dopisuję się więc do listy
A! jestem z Gdyni, może ktoś z listy też z 3miasta i możnaby przekazać osobiście?
Agatowa
asienkie
owieczka33
Megi
andzia330
mamafranka
Qmaki
ciocia_wiedzma
kornflejka
emenemsymamusi
isismaj
Aiseiw
LavandUla
kometa
Emila
djulliet
tinuviel
eve1911
moniqa
wypisuje sie z testow:
---Agatowa
---asienkie
---owieczka33
---Megi
---andzia330
mamafranka
Qmaki
ciocia_wiedzma
kornflejka
emenemsymamusi
isismaj
Aiseiw
LavandUla
Emila
djulliet
tinuviel
eve1911
moniqa
indio u mnie, w poniedziałek puszczam dalej
:high:a ja się dopisuję do listy (dziękuję Petisu:))
---Agatowa
---asienkie
---owieczka33
---Megi
---andzia330
mamafranka
Qmaki
ciocia_wiedzma
kornflejka
emenemsymamusi
isismaj
Aiseiw
LavandUla
Emila
djulliet
tinuviel
eve1911
moniqa
asik
Qmaki się nie odzywa nie wiem co robić
A kiedy pisałaś? Może na weekend gdzieś pojechała i nie ma netu.
To może jak się do jutra nie odezwie puszczaj do mnie, a ja do niej napiszę? jak się przez kolejne dni nie odezwie to ślę do kornflejki. Żeby nie stopować kolejki
Hej ho! I jak tam sprawa z chusta? Ruszyło coś do przodu? Do nas jeszcze daleko, ale już przebieram szkitkami na samą myśl :)
flaming od dzisiaj u mnie, własnie odebrałam. Napiszę do Qmaki jak się nie odezwie nadal, to do kornflejki leci.
O kurka a ja zapomnialam ze sie tu zapisalam :hide: bardzo bym chciala ponosic we flamingo i chetnie zaplace za wysyl tu do mnie na te moje antypody, ale przesylki do i ode mnie ida tydzien... Czy to nie bedzie problem ? :hmm:
dla mnie żaden problem kornflejko :)