bardzo bardzo bardzo ładne koniki!! :)
Wersja do druku
bardzo bardzo bardzo ładne koniki!! :)
a mnie kaczuszki urzekły :love: może kiedyś dołączą do mojego stosiku ;)
Jak dla mnie również koniki wygrywają z kaczuszkami :beat:
a czy mogłabym prosić o zdjęcie kieszonki z przeszyciami jak wygląda od środka?
nata to taka sama kieszonka, tyle tylko że obszywam gumki dookoła na życzenie :)
Czy miejsce na wkład nie jest przez to węższe?
Ciut jest. Chic wklad powinien pasowac. Ale ja wole bez obszyc :D jest tu kilka dziewczyn ktore maja z przeszyciami, moze sie wypowiedza :)
Od 30.07 do 16.08 będziemy na urlopie. Stąd zamówienia złożone i opłacone do 28 będą wysłane jeszcze przed urlopem
Urlop w NappiMe.
W tym czasie wszystko -10% HASŁO: wakacje2014 Zamówienia powyżej 300 zł przesyłka gratis!
Mam pytanie, ile czasu od zakupu uwzględniacie reklamację rozwarstwionego pulu?
Moniko, status zamówienia mam jako "wstrzymano" tak ma być w związku z urlopem i wszystko zaktualizuje się w poniedziałek ?
W jakich godzinach można pieluszki odebrać w sklepie osobiście ?
Agis napisz prosze maila co za pieluszka kiedy kupiona jak prana + zdjęcia.
Jana napisz mi pw ktore zamowienie jest twoje ok? Bo sie pogubilam :D
Moniko, dziś mily pan kurier przyniosl pieluszki. Dziękuję ! Przelew z dopłatą dziś poszedł.
O, ja też dzisiaj dostałam swoje:D i Pan kurier równie miły ;)
Monika, ja kupiłam pieluszkę u Ciebie, Agis chciała ją kupić na bazarku. Rzeczywiście pul mocno odklejony. Kupiona w ubiegłym roku chyba w okolicach sierpnia (muszę poszukać w paragonach, albo zamówieniach), prana w płynie Lovela lub Jelp + NapyFresh temperatura 60. Zdjęcia doślę Ci na PW lub na skrzynkę firmową.
A ja z takim nieśmiałym pytaniem czy będą jeszcze pawie? :)
Tak szyją się :) tak za ok miesiąc będą :)
Monia ja uwielbiam Wasze pieluszki. Juz mam tylko nappime. Leżą pięknie. I są śliczne. !!
A w 60 st. Mozna???