Gdyby były pawie i rowery to pewnie bym się skusiła na nie przy darmowej wysyłce... Ale może dla przyjaciółki przynajmniej Tukany na prezent kupię :)
Wersja do druku
rowery i pawie powrócą ale pewnie w okolicach końca czerwca.
Zapraszam do skorzystania z promocji :)
Przypomnę się po południu :) a i wysyłki raczej już po długim weekendzie bo wyjeżdżamy :D
Zapraszamy do odwiedzenia nas na targach Mother&Baby we Wrocławiu. Już w najbliższy weekend! Stoisko nr 41 :)
Ja bym chciała pawie, tukany i kameleony z przeszyciami. Kiedy będą dostępne? I czy mogłabyś mi zrobić przeszycia w tych pieluszkach które już mam? Niestety, ale bez przeszyć się u nas nie sprawdzają :(
Dziewczyny chcę uprzedzić sumiennie- w lipcu cena pieluszek wzrośnie, jest to nieubłagane i tylko było odwlekane w czasie.
Jeszcze nie wiem dokładnie ile będzie wynosiła podwyżka.
Monika, można liczyć jeszcze na otulacz wzór jabłuszka??? I jeśli tak, to czy przed podwyżką zdążę go kupić...?
oj jabłuszek już nie będzie, może wrócą w kolejnej partii :)
czyliii? kiedy?
jabłuszka, to najpiękniejsza pieluszka jaką widziałam :heart:
za ok 2 miesiące :)
czekam cierpliwie i rezerwuję, chyba że jakimś cudem trafi się taki używany do tego czasu...
a kiedy będą myszki?
najprawdopodobniej w pn. szyją się, w pn odbieram kolejne pieluszki, na pewno wszystkie otulacze ale i część kieszonek :)
Dzisiaj dotarły nasze pieluszki. Są prześliczne po prostu. I bardzo dziękujemy za przeszycia :kiss:
Moniu a mozesz uszyć kieszonkę z przeszyciami? Bo o coolmaxie pewnie pomarzyć mogę:) Jakby co to chciałabym myszki lub roweryz przeszyciami. Daj znać na priw:)
Koleszna to kup przez sklep I w komentarzu wpisz ze chcesz przeszycia :)
Ciocia wiedzma cieszę sie bardzo :)
Mała niespodzianka- 2 nowe wzory już w sklepie :)
wiem że zdjęcia średnie ale postaram się niebawem o lepsze ;)
Koniki :love:
O tak, koniki są świetne! :)
Bardzo się cieszę, że Wam się podobają :)