tajemnica szyfru marabuta :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez karolinka251
Wersja do druku
tajemnica szyfru marabuta :twisted:Cytat:
:twisted: :evil: :twisted: :evil:
hihi juz niedlugo - mam nadzieje;) mial byc szmaragd ale jakos sie rozmyslilam - wiec nie bedzie wielkiego :szok: ;)Cytat:
Ale ja się przez Was szarpię ;) Miałam indio eis z lnem i przez tę chustę znielubiłam indio. Miała właśnie taki luźny splot i potwornie mi się zaciągała. Na szczęście zawsze w tym samym miejscu i dało się naprawić bez problemu. Ale jak patrzę na te Wasze zdjęcia to mnie znów do indio ściska. Marzy mi się jakiś naturalny kolor z kontrastowa nitką, brązowa lub szarą, ale własnie o gęstym splocie. Czy to nie jest tak,z ę te z wersji limitowane są po prostu tak luźno tkane, a te zwykłe ściślej?
nie pisz takich rzeczy bo ja własnie eisa kupiłam 8)) 8)) a miałam gletschera i nie był tak luźny i cynoberekpopraniu tez oki.ale ja początkująca indiofilka jestem
ten Gletscher co Karolina pisze byl tez u mnie i z powodzeniem nosil moje 11 kg;)
jak dobrze, że przestałam być indiofilką 8))
to tak jak ja :DCytat:
Zamieszczone przez pasja
jestem manducofilką
wierna jak rzeka...
dziewczyny z odwyków powracały :) a tu prawie 100 stron wątku, był już kiedyś taki tasiemiec?
czekam na swoją.Cytat:
Zamieszczone przez pinaska
piękną.
ps. a ty, kasiu, nie chciałaś swojej opchnąć? krzyś jeszcze się w niej mieści?
No właśnie kupuję drugą (mam nadzieję, w czwartek się wyjaśni).Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Pasjo, tylko mi nie mów, że udało Ci się brązowe kwiatki wyhaczyć?
:)
Krzysiek się mieści, ale panel rozsuwany nosimy.
cos lepszego ;)Cytat:
Zamieszczone przez pinaska
say no more...Cytat:
Zamieszczone przez pasja
:)
no i Pasja stała się manducofilką :P
a do mnie właśnie dotarł Eis :D myślałam że mniej niebieskiego będzie ale :love:
ja od wczoraj macam łapką nowy kaszmir :D
Hanti a fotorelacja gdzie?
i tyle :?Cytat:
Zamieszczone przez hanti
tylko taki post :?
pewnie kaszmirek schnie :)
no to 100 dziś mamy