Monia a kiedy bedzie dostawa?
Wersja do druku
Monia a kiedy bedzie dostawa?
w przyszły piątek mam mieć część uszytą, nie wiem tylko ile dokładnie już będzie gotowych :) jakby co to możesz zamówić na pw to Ci odłoże :)
Mam do Was pytanie - jestem szczęśliwą posiadaczką sporego stosiku kieszonek nappime i mam z nimi problem. Mój Mikołajek używa ich od jakichś 6 tygodni (ma w tej chwili 2 miesiące i ok. 5 kg) i zaczęły nam się spore przecieki, nie przez pul tylko bokiem/górą. Mikołaj to moje jedyne dziecko i doświadczenia w wielopieluchowania mam niewiele :( Mam dwa pomysły z czego to może wynikać - po pierwsze mam wrażenie, że polarek zrobił się mniej chłonny, bo kiedy go płuczę, na początku woda w niego nie wsiąka, dopiero po chwili przelewania się zaczyna. Spróbuję strippingu, ale muszę najpierw kupić paczkę jednorazówek :( Drugi pomysł - czy ktoś próbował przeszyć boczki? Mam wrażenie, że jak już siusiu wsiąknie w polarek, to podsiąka na bodziaka w miejscach, gdzie się polar i bodziak się stykają, a nie sposób ułożyć pieluchy tak, żeby po paru ruchach dziecka polarek był całkowicie w środku. Byłabym wdzięczna za informację :) Chyba spróbuję testowo przeszyć jedną lub dwie pieluchy, bo w naszych jedynych dwóch miloviach nie mam tego problemu.
marti z opisu wynika że polarek zatłuszczony- wymocz w gorącej wodzie z ludwikiem albo innym płynem do naczyń i wypierz. Powinno pomóc. Od tego zacznij bo skoro wcześniej było ok, to to może być powód. osobiście przeszywałam kilku osobom nasze pieluchy na bokach- z tego co wiem sprawdza się :) Chociaż ja na moim Szymku stosuję oryginalnie i wycieków brak, ale to może być kwestia budowy dziecka. Choć mój drobny bardzo jest i jednak nie zdarzają się wycieki. Aha pilnuj żeby przy układaniu siusiak był skierowany na środku pieluszki i nie do góry- to pomaga ;)
melduję, że znalazłam otulacz Nappime w kwietniowym numerze Mam Dziecko (str. 25) :D i jakoś tak miło, że jednak o wielo też piszą czasami w dzieciowych gazetach
Monika, a czy kieszonki z przeszyciami tez będziecie mieć? Rowerki mnie interesują :)
lina a możesz mi skan podesłać? pisali mi czy mogą użyć zdj ale nie wiedziałam ze już to wyszło :)
madziaaliyah nie mamy normalnie z przeszyciami- mogę przeszyć po prostu na zamówienie :) ale kiesz w rowerki to za ok 2 miesiące niestety dopiero będzie- teraz będą same otulacze w rowerki.
Częściowa dostawa już w sklepie, za tydzień gdzieś będzie więcej :)
spokojnie, poczekam :) a kameleony też za 2 m-ce?
kameleony są w sklepie już :0 jak chcesz przeszycie to prosze w komentarzu napisz to przeszyję :)
to jak się zdecyduję na wzór to dam znać :)
jak ogarne siłowo to dziś wieczorem dostawa- jak nie to wrzucę jutro na sklep pieluszki :)
Czy jak dziś zamówię to dojdą na świeta? właściwie to chciałam kuupić kieszonkę kocurki ale jest info na stronie ze wyprzedana wiec pewnie nic z tego do świąt ? miała być na prezent..
już wszystko w sklepie :) kotki także :) dojdzie do świąt :) jak mi wyślesz dziś na maila potwierdzenie rpzelewu to jutro wyślemy przesyłkę (pon- wt powinna być na miejscu :))
a chciałam się zapytać,nie ma na razie nic z drugiego gatunku?
Niestety nie
sorki że dopiero teraz, ale nie miałam wcześniej dostępu do skanera :)
http://images63.fotosik.pl/877/e914bd289ef14308med.jpg
dziękuję :kiss:
kiedy można się spodziewać w sklepie otulaczy rowerowych?
Nie ma jakiejś wiosenno-świątecznej promocji?;)
Rowerowe pieluszki i otulacze będą pewnie dopiero w czerwcu.
A promocja jak na zawołanie :D
http://nappime.pl/press/wp-content/u...om_majowka.jpg