:love: a mozesz wkleić fotkę większą w post? :)
Wersja do druku
:love: a mozesz wkleić fotkę większą w post? :)
http://odynka.howto.waw.pl/wolf1.jpgCytat:
Zamieszczone przez rzufik
Świetny awatarek!!!!
:applause: Świetny wilk! :applause:
:thumbs up: piękna kolorystyka i wołk :)
hehe dzieki - troche niedopracowany ale tak mnie naszlo z powodu pewnej radosci;)
dziewczyny czy każde nowe indio jest tak jakby lużno tkane i czy mnieni sie po praniu bo się zastanawiam
ostatnio didkowi loty się obniżyły jak porównuję wersję limitowaną z 2001 -sky z aktualnymi, to przez te aktualne limity palec przechodzi :?
no właśnie kurcze myślałam że to zniknie, że wełenka tak właśnie wygląda. Spróbuję wyprac i zobaczymy.
a to jeszcze zależy jaka wełenka, moos jest dość gruby (na pewno się nie świeci(ł); podobnie terra, chodź terra jest cieńsza, to zbita jest.Cytat:
Zamieszczone przez karolinka251
ja mam cynoberka
no i cynober rzeczywiście luźniejszy jest.
Zaczynam bać się zamawiać didkowe chusty w ciemno :roll:
kurcze mam nadzieję że to nie wpływa bardzo na jakoś noszenia.kurcze a tak się cieszyłam że będę n=miała szmatę idealną
mialam przypadek indio z konopiami, ktore rozeszly mi sie w palcach
teraz mam cynoberka z welna i to jest zdecydowanie mocniejsza chusta
konopie się rozeszły? :omg:
faktem jest, że indio są coraz cieńsze i coraz gorzej szyte niestety. Po przeczytaniu wątku na tbw o rozłażeniu się cynoberków (ktoś pisał tez, że kaszmir natur mu się rozlazł), wiedziałam, że chustę trzeba wyprać przed pierwszym noszeniem. Jest cienka (ale nowy kaszmir jeszcze cieńszy), ale po praniu zrobiła się puchata, miękka i bardziej zwarta (pewnie zbiegła się trochę w szerokości). Bardzo lubię tę chustę:)
dobra wypiorę i zobaczymy:-)
Na TBW byl post o kiepskiej jakosci cynoberka... moze poszukam ten post, byly tam fotki cynoberka, ktoremu porobily sie dziury!
http://www.thebabywearer.com/forum/show ... t=zinnober
Ja mialam nowego silka od didka, chuscie po pierwszym praniu poszla jedna krawedz, zaczela sie pruc, wylazily nitki... a chusta byla zupelnie nowa! Odeslalam do didka i przyslali nowego silka, tym razem wszystko super.
Mysle, ze takie przypadki z kiepsa jakoscia didkow sa jednak przypadkami odosobnionymi.
Hmm, ja mam cynoberka od petisu, kupiłam go w lutym, więc nie noszę w nim długo, ale na mnie sprawia wrażenie bardzo zwartego. Jak na razie nic mi się w nim nie rozłazi. :roll:
Ja mam cynoberka kupionego w grudniu bezpośrednio na stronie Didka - chusta jest bardzo fajna i nic się nie rozłazi :D