nadzieja umiera ostatnia...:D
Wersja do druku
znam i też mialam spory problem, ostatecznie uznałam że dziecko ma prawo wyboru i jeśli chce przeczytać słabszą książkę to trzeba mu raczej pozwolić; w każdym razie ja przełknęłam tę gorzką pigułkę; ale rozmawiamy o książce i jednak podsuwam i zachęcam do wartościowszych pozycji
dziewczy poradzcie czy jeszcze cos fajnego nie wrzucic do koszyka?
na stanie 2,5 latka i 9 latka
chodzi mi o jakies fajne sprawdzone "konie" ;-)
1. Mama mu na rowerze
2. Rok w miescie
3. Wytwórnik domowy
4. Kto gdzie kiedy
5. Albert i Mika
Wez Alberta i Nusie to chyba zestaw must have ;)
Nusie juz mamy, Alberty mamy wybrane, a mame mu jedna (nabiła sobie guza) i cos by sie przydalo wzmocnic kolekcje ;-)
Gruffalo?
własnie mysle, ale dwie dziewczyny sa w domu? Przy czym ta młodsza przechodzi etap ksieżniczek i baletnic, nie wiem czy to dobre w tym układzie?
jednego Findusa - na probe; krowe Matylde; Mysi Domek - dla ilustracji; jednego Wesolego Ryjka - j.w.; Pana Kuleczke - wszystko dla mlodszej (choc Kuleczka moze sie spodobac i starszej, to imo ponadczasowa lektura); dla starszej - Piaskowego Wilka jesli nie znacie;
U nas 2,5 latek troche na wyrost moze, ale slucha z uwaga Kajtek i Mis. 9 latek tez pewnie poslucha. Mame Mu tez lubi i Pana Brumm :)
A wesoly ryjek to niewypal...
Napisane z telefonu
o dzięki za podpowiedz z Findusem, Mysim domkiem, panem Kuleczka i Kajtkiem. Resztę mamy i kochamy (szczególnie Piaskowy Wilk).
która czesc Mysiego domku brac? Nie mamy zadnej!
jak dla mnie Sam i Julia
Olula, przyszło mi na myśl jeszcze Lato Stiny (choc za oknem jesień) i książeczki o Basi.
czy ktoś pomoże mi zrobić zakupy na practest?? czy tam tylko przez payu i jak masz firmę?? czy janie ogarniam??
jako indywidualny klient możesz spokojnie zrobić zakupy ale zarejestrować się musisz, płatność payu ale też była możliwość opłaty za pobraniem, ewentualnie przekazem pocztowym; oczywiście do materiałów specjalistycznych potrzebujesz przedstawienia dyplomu, bez niego nie kupisz danych książek
więc muszę mieć konto na payu, tak (na practest już mam)? Ale kiedy chcę się zarejestrować, to pisze o podanie nipregon itd. a za pobraniem to wychodzi spora kwota... Chcę kupić dziecięcą książkę oczywiście :)
Ja się tam bez problemu rejestrowałem, nie chcieli nipregonu :-)
OT a co tam znalazłaś?
Nie wiem czy się przyznać ;) Łódeczkę Randall de Seve :) pisze, że mało już mają, a mój kocha wszystko co związane ze statkami i łódkami itd. Muszę sprawdzić ten payu...
edit:
poddaję się, czy któraś z was ma tam konto i może kupić mi tę książkę zdostawą namój adres? oczywiście zrobię przelew od razu
schiselle a znacie to? http://static.bonito.pl/files/cache/...b574bbb399.jpgi to ? http://static.bonito.pl/files/cache/...e7dcc6db7f.jpg - Wspaniały świat statków