wlazłam tu przez przypadek ale się wypowiem :lol:Wejherowo dalej polecam :)
Wersja do druku
wlazłam tu przez przypadek ale się wypowiem :lol:Wejherowo dalej polecam :)
Lice jak tam przygotowania do porodu ? :rolleyes: ja w 38t6d miałam Laurę już przy sobie :) aż sentymenty mnie biorą jak patrzę na Twój suwaczek.
O ho ho, ale imprezka, to co, Lice, kiedy rodzisz Barrabarrę? :lol: :kiss:
Ola, całusy od ciotki AS, słodzizno :kiss::heart: Niech Ci brat nie dokucza, zabawy cieszą i w ogóle niech Ci kolorowo w życiu będzie!
Never!!! zacisnę nogi, byle by to nie był 4 grudnia :p
Jak zdrówko As?
moje dziecie, teraz jak na złości się rozchorowało a na dodatek idą jej trójki i jest mega marudna a ja padam przy niej. Czy jak waszym dzieciom szły zęby, to też w nocy przez sen krzyczały:confused: Dobrze, że mój M ma wolne bo inaczej to bym oszalała.:oops:
Senkju senkju dziewczyny w imieniu Oli :)
Aga, Ola krzyczy przez sen do tej pory :ninja:
Nie wiem, jak zdrowie, jeszcze żyję, mimo kaszlu. A dziś jestem złachana - goście i do tego jeszcze Maniek poszedł spać 10:30 :evil:
Te nocne wrzaski nie muszą być od zębów, jest jeszcze 100 innych powodów :ninja: Pocieszyłyśmy Cię?
:duh: A mnie to chyba zaćmienie jakieś ogarnęło. Aniu, najserdeczniejsze życzenia dla Michała :cakegirl: od ciotki Ani i dzieciaków :-) :heart:
dziękujemy :) Miś dostał połowę prezentów z Zygzakiem i niemal fruwał :wink:
Ale ze mnie gapa :duh: spóźnione życzenia dla solenizantów góryyyy prezentów i dużo zdrowia!!! :hbd:
As Ty weź mnie kiedyś trzepnij:duh: Oczywiście dla Miśka również najserdeczniejsze życzenia http://www.teraz.com.pl/vardata/gify...dzinowe030.gifhttp://republika.pl/blog_jn_4074322/.../tr/autko2.gif
z tymi krzykami to masakra :twisted: dzisiaj pół nocy z głowy znowu miałam. Mała od 3 do 6 nie spała, znowu ma taki katar, że szlag mnie trafia:mad
Chciałabym już rodzić, ale jak sobie pomyśle że mam zostawić moje małe dziecko z katarem i tatusiem który nie 'umie' obsłużyć fridy to mi się odechciewa :hide:
Jak będzie sam to będzie musiał się nauczyć :p oni tylko na takich nieporadnych wyglądają :wink:
Kurcze powiem Wam w tajemnicy, że mój M mnie dzisiaj zaskoczył mega. W prawdzie nie w opiece nad dzieckiem, ale jak wróciłyśmy ze spaceru to mieszkanie na błysk wysprzątane nawet okna umyte:omg: bo stękałam, że brudne i muszę umyć przed porodem :D
Może z dzieciem też sobie poradzi i nie będzie głodne i brudne chodziło, podczas mojej nieobecności :p
No! Pierwsze wrażenie, jakie zrobił Twój mąż podtrzymane :thumbs up: :lol:
Możesz iść już rodzić?
Dobry brud nie jest zły, dzieci w brudzie żyją i nie giną, onienienienie. A dziecko przy ostatnim spotkaniu się samo ze stołu poczęstowało, może tacie coś skubnie? Albo psu? Dadzą sobie radę, najwyżej poślą po posiłki dwa piętra niżej (czytajcie: do babci) :kiss:Cytat:
Może z dzieciem też sobie poradzi i nie będzie głodne i brudne chodziło, podczas mojej nieobecności :p
Uwaga, dość śmichów, niektóre z nas mogą od nowego roku zapłacić mniej za śmieci niż przewidziano w cenniku, patrzyć i wypełniać: http://pruszczgdanski.pl/pl/aktualno...mi-komunalnymi
Ponieważ w gminie jest dużo domków, to mogą niestety wygrać ryczałty i akurat u nas to będzie duuuuuża podwyżka :(
Mi się ryczałtowa właśnie najlepiej opłaca :oops:
A no to co innego, ale większość blokowiczów dopłaci 20-30 zł :roll:
Dobrze wiedzieć, my tą ankietę do śmieci wyrzuciliśmy bo stwierdziliśmy że nas nie dotyczy:hide:
Donoszę, iż zamykają lumpa przy żabce. Do wtorku tylko będą, teraz się wyprzedają, dzisiaj wszystko po 2 zł było. Mają też super stroje na bale karnawałowe (tyle, że one nie są przecenione)
No tak, to się nam najmniej opłaca :(
A ja nawet nie wiem jak to u nas wygląda :oops: Będę musiała ogarnąć te śmieci.
A wydawało się, że mają spory ruch w tym lumpie koło żabki. Trochę szkoda, miałam do niego najbliżej ;)
My całościowo z piwnicą mamy ponad 100m2 więc niemiło będzie jeśli to przejdzie. W zasadzie w tym lumpku nic nie kupiłam jeszcze, ale może się przejdę i trafię na coś :ninja:
Tamarin, piwnica i garaż się nie wlicza, dzwoniłam do urzędu.
U Ciebie różnica 53 czy ok. 55-60 to parę złotych, a u nas 29 a 53?
A za osobę nie wyjdzie taniej czy mieszkacie z rodziną wspólnie?
Lice, jak dasz popatrzyć z bliska na noworodzika i jeszcze niech mi zawieje tym zapachem maluszka, to możesz u mnie zamieszkać :)
To kiedy? Tak już? Muszę szybko zdrowieć!
Wiecie co czytałam, w Dzienniku Bałtyckim że te ankiety to taki pic na wodę w sumie:p. Bo to i tak radni zdecydują, jak będą nas rozliczać. Z ankiet wyszło, że jakieś 790 osób chce ryczałt, 600 powierzchniowe i jeszcze jedno przytaczali, ale nie pamiętam już co. Z tego co też napisali, to że wstępnie ma przejść ta metoda wyliczana od powierzchni:rolleyes:
No to nie mam w takim razie wyrzutów sumienia, że się z ankietą nie zapoznałam ;)
Aga, jak się trzymasz? :)
Hej,
co do tych śmieci to słyszałam że nieoficjalnie radni w mieście podjęli już decyzję o rozliczaniu powierzchniowym, nie wiem natomiast jak sytuacja w gminie wygląda.
Aga zdrówka życzę! no i szczęśliwego rozwiązania :mrgreen:
Dziewczyny sprzedaję swoje pieluchy, może coś Was zainteresuje http://chusty.info/forum/showthread....5%82ad%C3%B3w- ;)
Ja bym wszystkie chinki wzięła hurtem, te obfocone i nie :) I wkłady bambusowe.
Aga zdrowiej szybko, nie daj się :sick: :kiss:
Co jakiś czas tutaj wchodzę i czekam na wieści.. ale coś doczekać się nie mogę.. :P Aga do dzieła!! Mi już druga ósemka wychodzi :(
aCzuje się ble, teraz z nosa zeszło mi na gardło:mad
Dzisiaj jeszcze moja ukochana babcia mnie dobiła, (prosiłam ją ostatnio, żeby mi szybciej pierogi z kapustą zrobiła, bo już nie zjem na święta) a ona mi dzisiaj, że muszę się z porodem do niedzieli jeszcze wstrzymać bo w sobotę pierogi będą :p
To jakaś komitywa z tą Barbarą? :ninja: