Ja dalej myślę i dalej nie wiem, len szry/czerwony, oliwka/czarny. A jedwab , szary albo czerwony i nie wiem dalej.
Wersja do druku
Ja dalej myślę i dalej nie wiem, len szry/czerwony, oliwka/czarny. A jedwab , szary albo czerwony i nie wiem dalej.
to pytanie juz padło
Natalia odpowiedziala ze się 19stego bedzie najwyzej o to martwic i wtedy dostaniemy odp. :)
mysle ze skoro jest taki a nie inny wybór to wszystkie zostana utkane...10chust powinno się w każdym kolorze zebrać :)
ale oczywiście zobaczymy ;)
szaro czarnych i niebiesko czarnych powinno byc wiecej niz 10 sztuk
najmniej pewnie tych czerwono żółtych czy ogólnie z żółtym, choc i do tych widziałam chętne osoby
ps: ta czerwien jest dla mnie mega zagadką, no, pozyjemy zobaczymy
A ja się zdecydowałam na szarą/czerwoną z lnem. Jedwabiu nie biore. tylko się zastanawiam czy chcę 5 czy 6 i gdzie się rozmiar podaje? Wiecie?
Ja po zlozeniu zamowienia dostalam odpowiedz od Nati na dzien nastepny - z pytaniem jakie chce rozmiary. Podejrzewam, ze to standardowa procedura przy tej przedsprzedazy.
Miotam się z drugim kolorem :mrgreen:
Co bierzecie? :D
ja przy zakupie w uwagach wpisałam rozmiar :)
znow zabraklo szary/czarny z lnem...
aktualizacja
szary jedwab -( 2 razy zabrakło)
szaro-czarne z lnem (2raz zabrakło)
niebiesko-czarny len (1raz zabrakło)
szaro-czerwona-jeszcze nie zabrakło :wink:
szaro - czerwona juz zabraklo :lol:
szary jedwiab znow niema :)
no to po tej przedsprzedaży jaskółki już nie będą towarem chodliwym i cennym :lool: każdy będzie miał swoje i każdy będzie szczęśliwy i tak być powinno :thumbs up:
ja już bym chciała je mieć ;)
och cierpliwość nie jest moją mocną stroną :p
Odcien szarosci u Nati jest naprawde cudowny. Udalo im sie z tym kolorem :D
a czy wogóle ktos niebiesko-czerwone brał?Bo się zastanawiam czy jestem jedyna ;)
no i na jedwabik czerwony sie ostatecznie skusiłam, na pocieche za brak bordowych kaszmirków ;), choć mega mnie jeszcze niebieski jedwab korci...szkoda że nie spię na pieniadzach:mrgreen:
A ja dalej niczego nie wymyśliłam :hmm::bduh: Czy ja wogóle chcę jakieś jaskółki :whistle: A może to wina przedsprzedaży? Jak coś jest niedostępne (albo baaardzo trudne do zdobycia) to kusi bardziej...
za duży wybór jest chyba ;) uważam, że do 6 kolorów max powinno byc, wtedy masz poczucie że dobrze wybrałaś i najlepiej dla siebie, a jak jest wiecej to wciąz Ci sie wydaje, że a moze jednak ten inny kolor lepszy:ninja:...no ale z kolei przy tak dużej ilości kombinacji, może sie okazać ze tych twoich jest mało i są wyjatkowe na maxa ;) wydaje mi się że z zielonymi tak bedzie, chyba mało osób je chce, ja sie boje troche tego koloru,ale może byc super
juz nie ma zadnej szarej chusty, czerwony jedwab tez sobie poszedl
Znaczy, że już czas na decyzję :)
:)
jeszcze chyba będą jakieś dokładki, co? :)
bo się ciągle zastanawiam ;)
Ja też ciągle myślę nad lnem... I nic już nie wiem :omg: W sumie może jak jeszcze coś zniknie, to będzie mi łatwiej :mrgreen:
No bo jak tu się zdecydować, jak kusi i czerwień (w każdej wersji :duh:), i oliwka, i nawet nad niebieskim się zastanawiam...
aktualizacja:
szary jedwab -( 3 razy zabrakło)
szaro-czerwona-(1raz zabrakło)
czerwony jedwab (1raz zabrakło)
wszytkie szare!-zabrakło
:lol:
to ja dodam do brakniętych oliwkowy jedwab :)
dzieki:kiss:
czyli
aktualizacja:
szary jedwab -( 3 razy zabrakło)
szaro-czerwona-(1raz zabrakło)
czerwony jedwab (1raz zabrakło)
wszytkie szare!-zabrakło
olivkowy jedwab (raz zabrakło)
:lol:
Myślicie,że te jedwabie jeszcze wrócą?