Nawet mogłam kupić, ale rozm 4 za ponad tysiąc:omg: Przegięcie
Wersja do druku
Nawet mogłam kupić, ale rozm 4 za ponad tysiąc:omg: Przegięcie
Napisała, że Rose Quartz jest na Etsy i 5 minut później już niczego nie było. Mozliwe to? :hmm:
proszę cię...przecież ludzie pagemonitorów używają..:rolleye:
po minucie już nie było pewnie...
MOim zdaniem, jak pisałam na Fb, że własnie wrzuciła na etsy to juz ich tam nie było:lol:
aaaaa jak :) może ona są już sprzedane wcześniej niż Anne je wystawia? :ninja:
One migrują w czasie.
poprawcie mnie jeśli się mylę - zadyma jest o chusty, które nie wiadomo jak noszą nawet :ninja:
Monika - troche były testowane przez różne dziewczyny ale nie wiem czy ktraś miałaby odwagę oficjanie powiedzieć, ze kiepsko noszą;) ładne sa i tyle, a własciwie te co będa są najładniejsze ( mam na mysli ptaszki);)
oooo tak ptaszki ćwit ćwir :) a w ogóle jakie to ptaszki? :ninja:
demona już same właściwości bawełny egipskiej są obiecujące..niewymacane..tajemnicze? :ninja: mnie
te wzory argusa nie chwytają za serce..
aginiu ale masz absolutną rację, że cięzko ocenić coś negatywnie jak kumpela rozkręca biznes..wystarczyłby jeden negatywny komentarz
a popyt by zmalał...
ale fajne jest to, że sama Anne pisze na fb o wlaściwościach danej chusty..że ciężko złamać, że nie za bardzo dla njubornów itp...
EDIT: Ink będzie na etsy o 11:00
aaa ja chcę Inka!!! Pewnie strasznie będzie mulić i jeszcze szybciej zejdzie niż wcześniejsze chusty, ale będę f5f5f5f5 :D
Na jaki link wchodzicie? Gdzie te świeżo wystawione chusty się wyświetlają? :bduh:
wygooglałam te ptaszki, wizualnie bardzo fajne (jestem fanem zasikanych prześcieradeł:)), ale połączyć egipską bawełnę z tussah???? :shock: jakies nieporozumienie ;)
Czyli gdzie wrzuca, bo jej strona nadal w konstrukcji?
http://www.etsy.com/shop/Artipoppe?o...ice_asc&page=1
Może dziecko przy cycu przyniesie mi szczęście w łapaniu? :lool:
okej juz widze
Trzeba sie rejestrowac? Na stronce znaczy.
"This item is currently unavailable." a już zaakceptowałam kartę na paypalu....
czyli zakup artipoppe jest niewykonalny :thumbs up: