my tu gadu-gadu, ale czy jakikolwiek termin jest ? +/- ?
Wersja do druku
my tu gadu-gadu, ale czy jakikolwiek termin jest ? +/- ?
Jak coś to trza Zoanę pytać ;) Ale z tego, co pisała wczoraj, to nie wiadomo. Dizewczyny ze spokojem, my tu z mamaslon forsę produkujemy, a to trochę trwa- mokrych banknotów nie przyjmą pewnie. A jak nam nie wyschną, to bedizemy musiały obkminiać napad na bank, więc dajcie nam trochę czasu, na obmyślenie planu idealnego ;)
nie no. ja też właśnie potrzebuje czasu, bo czaruję kasiore, a to - jak wiadomo- chwilę trwa :rolleyes:
ale okinami to moje musthave. niestety. co za życie, co za forum..!!!!!:bduh: ;-) :beat:
Hłe hłe zoanę zapytać ona wszystko wie :lool:
Ja tylko wnikliwie czytam wpisy na FB;)
ale ciężko będzie z produkcją forsy, cholewcia. lokatorka nam się z mieszkania wyprowadziła, więc bida, bida. ale j.w. okinami musthave, defą. ;)
Kochane produkujcie, produkujecie bo tylko w Was upatruje nadzieję na okinami:kiss: no i w uruchomieniu paypala :roll:
Kurczaki, a gdzie wy tą kasę produkujecie? Może też się zatrudnię? :whistle:
ja tam czaruję http://fc01.deviantart.com/fs7/i/200...y_teengkoh.gif
Kurczę nie pamiętam dokładnie ale chyba po dłuższym czasie po wypuszczeniu odświeżyłam i po prostu była :hmm: Ale już nie wiem czy to było przy okinami czy przy braidzie :lol:
Tak czy siak, mój raven leci w świat, z osz zostają tylko niezłomne różyczki scarista. :beat:
Zuz, one są przepiękne! Scarista w sensie...
masha - nie musisz mi mówić, to jest chusta która wyleci jako ostatnia i to tylko jeśli zabraknie mi na chleb :sick:
i nie wiem czy to psychika czy jak ale w 20% różach lepiej mi się nosi niż w 50% oszowym lnie