od kwietnia tego roku. Rzepy trzymają dobrze, materiał na brzuchu mechaci się ale działa dobrze. Zdecydowanie jednak wolę te nowe biało-czarne niż wcześniejsze kolorowe.
Wersja do druku
od kwietnia tego roku. Rzepy trzymają dobrze, materiał na brzuchu mechaci się ale działa dobrze. Zdecydowanie jednak wolę te nowe biało-czarne niż wcześniejsze kolorowe.
a te nowe o ktorych piszecie to ktore? tylko te bialo czarne? i ktore sa te calkiem stare modele co przeciekaja?
wielkie dzieki za odpowiedzi :)
powoli bede decydowac sie na grovie :)
mamru, a przy uzywaniu nieoryginalnych wkladow nie namaka ci ta siateczka?
ktoras z dziewczyn pisala wczesniej o takim problemie...
ja by chciala zeby otulacz wystarczyl przynajmniej na pol dnia (najlepiej na caly) :)
Kresko mnie starcza na całe dnie, codziennie. Wieczorem piorę ręcznie w ciepłej wodzie z biod i na rano mam suchy. Ja używam z muślinami imse vimse, ecopi, ostatnio dokładam jeszcze cieniutką wkładkę bambusową albo konopną, bo mały jest mega sikaczem i nie zdarzyła mi się przemoczona siateczka. Czasami jest lekko wilgotna, ale przesikana na maxa nam się nie zdarzyła.
Orientujecie się jaką szer. w kroku ma otulacz Grovia? Zastanawiam się z jakimi wkładami/ ew. formowankami da radę
Dzięki!
Hej, szukając więcej informacji na temat otulacza Grovia znalazłam ten link: http://www.adventuresinfluff.com/201...-grovia-h.html
jak dbać o rzepy w tych pieluszkach przy praniu :) może komuś się przyda
Pojawiły się w Polsce nowe wkłady no-preap. Jestem ich ciekawa bardzo....
http://groviapolska.pl/wklady.html#noprep
a oprócz nowych wkładów są dwa nowe kolory :) Lotos i topaz.
http://groviapolska.pl/images/hl_topaz_l.jpg
http://groviapolska.pl/images/hl_lotus_l.jpg
A ja jestem zachwycona tymi otulaczami. Mam jeden chyba ze starszych wzorów (zielony, chyba w liski?), na napki. Młody nosi go dziś cały dzień, nic nie przecieka, świetnie się układa i bardzo zgrabnie wygląda. Ta siateczka w środku to też fajna sprawa. Puki co, wcale nam nie zamokła i Młody nie ma mokrego brzuszka.
i ja je uwielbiam, mamy 3 na rzepy, używamy z oryginalnymi wkładami grovii ale również z normalnymi, zwykłymi wkładami :) śliczne kolory i b. zgrabny otulacz. mój nr. 1 :D
Przymierzam się właśnie do kupna drugiego. W Organicalulu jest teraz wyprzedaż i taki otulacz mozna kupić za 55 zł. Chyba się skuszę.
Prefoldy grovia z pomarańczowym obszyciem pasują na długość do kieszonek np milovia ?
nie mam milovii, ale używam perfoldów z pomarańczowym obszyciem do innych kieszonek: wonderoosy, pluplu,bumgenius i pasowały.
grovia, to mój nr 1 :) uwielbiam je za jakość materiału i wykonanie a do tego są mega zgrabne i nie muszę zakładać dziecku o rozmiar większych spodenek. Używałam je już przy pierwszym dziecku i do dzisiaj nie wyblakł kolor. W rzepach tylko panel się zmechacił, napy to mam wrażenie są takie jak nowe. Mam chyba z 5 otulaczy. Jeżeli te nowe wkłady faktycznie szybciej schną, to dla mnie pieluszka idealna:) chociaż do tej pory myślałam, że wkład albo jest super chłonny albo szybko schnie...
No dobra, to i ja dołączam do fanów Grovii ;) Testuję rzepy i napy, chyba wolę rzep, bo błyskawiczny w zakładaniu...ale napy też niczego sobie :) Kolor surf jest tak piękny, że czasem Małemu spodenek nie wkładam, żeby móc się napatrzeć :love:
Długo myślałam, że to pielucha nie dla nas, bo my taką solidniejszą budowę mamy (aczkolwiek proporcjonalną - bez pulchnych udek/wypukłych brzuszków), a tu w rzepach/napach tyle zapasu jeszcze ;)
Nowe wkłady...non-prep.... no tak mnie korcą, że chyba sobie kupię na walentynki :P
Ja też poszalałam, bo kupiłam 2 i jedną nową na bazarku. Właśnie z tego powodu wyprzedaję część mojego stosiku :D
Czy wasze Grovie na napy i rzepy różnią się stopniem sciśnięcia gumek? Mam rzepy, które bardzo lubię, właśnie doszły do mnie napy - maki i ten otulacz jest mniej ściągnięty gumkami przy nóżkach i na pleckach chyba też więcej luzu. Czy to kwestia egzemplarza, czy wersji. Swoją drogą maki mnie urzekly na zdjęciach, a na żywo takie wyblakle się wydają.