Te się trafiły :mrgreen:
Wersja do druku
A dokladnie "w odcieniu wina"! Tez bede polowac!
Chyba dopiero bedzie sie dzialo!!!
A poki co ide sobie twarz potraktowac kwasami, zeby sie pieknie w winie prezentowac :lol:
a jakieś zdjęcia przynajmniej macie? :)
kurczaki i kurki
jak bedzie tak jak dzis to bedzie mi jeszcze smutniej:frown...winko bym chciala, ale z tym serverem to muszę chyba pogadac:ninja:
no mnie się też widzi że będą :twisted:
:lool:
Pomyśl sobie że za tamto wino możesz zawsze kupić dwie skrzynki prawdziwego :mrgreen:
a za te to co kakao jeno kolorystycznie przystaje :lol: albo denaturat :sick:
Aksamitka to się wbijam po weekendzie pomacać Twoje ptaszki :mrgreen::mrgreen::twisted:
O rany, o kolorze czerwonego wina?? WOW!!
No po tych to bede plakac, bo pewnie nie mozliwe, bym upolowala - po dzisiejszej akcji :hide:
Na FB info, zeby sie nie martwic jak ktos nie upolowal ptaszorow dzis...Ciekawe czy bedzie to mialo odzwierciedlenie w rzeczywistosci i starczy dla wiekszej grupy chetnych czy tylko tak mowia "sobie a muzom"...Bo trzeba przyznac, ze nastroje tam dosc malo optymistyczne.
na tbw znowu nagonka na nas ze niby mamy inne ceny niz one...:duh:
rety
podlinkuj, jestem ciekawa
Aha, te co kupowały i nie miały wystarczającej ilości, wyrzućcie sobie je z koszyka, bo następnym razem pojawią się w nim i zanim się usunie, to już po ptakach, ja dzisiaj tak miałam, wcześniej miałam wrzucone gałązki, nie było na stanie i co i dzisiaj miałam w koszyku z adnotacją, że ich nie ma, więc dzięki temu nie mam i jaskółek.
Swoją drogą - koszyk chyba powinien się czyścić po wylogowaniu.
tez tak raz mialam i przegapilam z tego powodu chustę.
co do ceny to kolejny raz ta sama spiewka po prostu...
uwazam ze po ostatnich podwyzkach ta cena jest prawie taka sama, a jesli idzie o nasze zarobki a zarobki strefy euro/usa...
ps
a apropos poczty polskiej to u nas na forum tez mozna sie dowiedzieć co oni potrafia ....masakra czasami!!!
moja paczka prio! zostala skierowana do gdanska, doplynela do angli gdzie podobno miała miejsce docelowe i dop. tam ktoś sie zreflektował ze cos nie halo...
a najlepsze jest to że jak pisałam tamtego posta w odpowiedzi na ten Celebrianny - nie byłam swiadoma ze jest jakies info na FB :) tylko strzelilam z tymi czerwonymi by mi mniej smutno bylo a tu prosze !!!
jak zobaczylam watek Kamili to malo sie nie poskładałam ze smiechu ... moze zainwestuje w szklana kule?