navy blue:)
Wersja do druku
okazje!
były...w okazjach
ha! mam jedne z okazji!
były dwa kolorki :) ja mam jeans :)
Przez chwilę miałam "koty szare jeans z kaszmirem 4,2" z okazji w koszyku... Ale i tak nie dało się potwierdzić... Kto wziął??? Przyznać się!
mam 4,2 navy blue z okazji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :beat::beat::beat::beat::beat::beat::beat::beat: :high::high::high::high::high::high::high:
już nie ma
Ha, to WY! :applause: Gratuluję!
Taniuka - chciałam dla Ciebie! :heart:;)
:lool:
chore to wszystko, wiecie...
Teraz juz nawet "takiej kategorii nie ma w sklepie"...
A mi tam się podoba taka jazda! :mrgreen::lool:
KOTY SZARY JEANS z kaszmirem (4,2 m) ok. cen. były po 361 PLN- wciąż wiszą mi w koszyku, że "Produkt wycofany z oferty"... Haha!
teraz trzeba poczekać na zwroty ;) tak ewentualnie gdyby ktoś chciał się swojej pozbyć, a ja podejmę ostateczną decyzję, że chcę, to będę wdzięczna za pamięć
a na FB pewne oburzenie ;)
Koty, ech, uwielbiam... Wzięłabym, ale tylko przez moment mignęła mi standard i nawet nie dała się wrzucić do koszyka:/
Jakby ktoś miał i nie chciał 4,2 albo coś koło tego, jestem chętna:)
Ja sobie tak czysto teoretycznie dumam. Tkalnia robi pas tkaniny szerokości 150cm. Tnie się to wzdłuż na pół - każdy na pas chustowy
Jeśli wychodzi np. 20 chust z tego 15 w okazjach cenowych. Z tego połowa w innym odcieniu. To - wygląda na to, że tka się po 10 -20 metrów jednego wzoru.
To ja bym chętne wynajęła taką tkalnię - utkała sobie kilak chust w kolorze jaki chcę, wzorze jaki chcę. BO skoro można tkać po 10 metrów na megalimity to widać to nie jest takie aż drogie...
Analizując już nie tak znów na gorąco ;) całą sytuację, wypada stwierdzic, że idzie ku lepszemu... :roll:
Był granat.
Nowy wzór.
W Ok.cen. były tylko 2 sztuki (lub coś koło tego) => poprawia się jakość, mało odrzutów..
Cena normalna (coś koło wełenek...)
Hmmm, tylko ta ilość... Drobiazg...:lol: