zamotalam 18 kg 3-latka
nosi lepiej niz grecja z welna i lepiej niz hopp (bo trzyma i nie sprezynuje)
Wersja do druku
zamotalam 18 kg 3-latka
nosi lepiej niz grecja z welna i lepiej niz hopp (bo trzyma i nie sprezynuje)
Odynko jak Tylko bedzie jakaś czarna to pewnie się nie opre :sick:
bardzo mi się podoba cena tych chust....
mój stos nie może przekroczyć 3 sztuk..a jak mam już 3 chusty to myśle co mi jest niepotrzebne:rolleye:
miałam kółkową łowicką :) śliczna ale nie dogadałyśmy się ;) za to cała czarna łowicka :love:
Odynko... przypomniałaś mi o wiązance...:rolleye:
hihiii właśnie do kompletu zamówiłam sobie pościel w stworki potworki :) ostatnią sztuke upolowałam :cool: i to w promocji była :cool:
ja też lubię bebelulu, świetny materiał:) Dla mnie najpiękniejsze są paisleye i szare stworki.
no to wpadłam po uszy :high::high: dostałam szare stworki - potworki - i moja mina jest taka
nie moge się nadziwić jak cienka jest ta chusta...rany co chusta to inna grubość... Jest poprostu cudowna!!!!
bardzo mi się podoba ze chusta jest dwustronna :)
to prawie tak jak 2 różne chusty ;)
Agaja a Twoja już dotarła???
:sick:chce jeszcze jakąś:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick:: sick::sick:
mam nadzieje że pojawią się jakieś nowości...
antonina super sa;) turkus paisley i Twoj czarny tez dwustronne przecie:P
mysle ze turkus dojdzie jutro
ja robie warkocze z groszku
antonina genialne są te stworki ale bedą jeszcze lepsze jak pokazesz w akcji. ;)
A ja jednak rezygnuje z zakupu - już nadszedł nasz koniec (teraz już tylko wóz i rapalowe nosidło)
jest, zapakowany jeszcze ale jest turkus
edit:
kolor bardzo moj,taki gleboki morski turkus, z jednej strony ma zoltozielone trojkaty jako wzorek , praktycznie niewidoczny, ale mnie to wsio rawno, bardzo zlamana nie myslalam ze rapalu moze byc tak zlamana - normalna miekka chusta
https://picasaweb.google.com/agaja08...eat=directlink
To tak jak u mnie :)
Śliczna jest :)
obawiam się że jak też tak powinnam napisać :( ale jako rapalowe nosidło też bedzie super wyglądać... tylko że mi szkoda ciąć :( może czas posłuchać męża i pomyśleć o kolejnym chuściochu :lool:
w akcji fot narazie brak ale jak tylko znajde fotografa to go zatrudnie do zdjęć ;)
wypralam rapalu zaplecione w warkocz, rozplotlam na mokro po wyciagnieciu z pralki
zobaczymy czy cos to da
ale mam chec zamienic 3m indio na 3-3,5m rapalu jakiejs
ma ktoś?
Aga a co ty motasz z tego 3 m?? pytam z ciekawości bo nigdy takiej krocizny nie miałam :)
Powiedzcie mi, proszę, jak się Wam sprawdza lawendowa w kwiatki? O taka: http://www.babyexpress.pl/chusta-nos...,2,35,333.html
Czy ona na pewno jest skośno-krzyżowa? :ninja: Wpatrywałam się w nią i jakoś...:hide:
Sprawdzi się dla miesięcznego maluszka, czy będzie jednak za trudna w dociąganiu (nie pytam dla siebie - dla nówki zielonej w tym temacie)?
Od spodu jest puchata i flanelkowa, ale jakoś na pierwszy rzut oka mnie nie przekonuje...:roll: