wszystkie pasiaki didka, każdy jeden to dla mnie koszmar. W zasadzie większość firm chrustowych ma problem z odbieraniem kolorów.
Wersja do druku
wszystkie pasiaki didka, każdy jeden to dla mnie koszmar. W zasadzie większość firm chrustowych ma problem z odbieraniem kolorów.
za każdym razem jak myslę o najbrzydszej chuscie to w zestwaieniu wygrywają:
zara forest
i vatanai aialik :D
Zdecydowanie moje nino szafran miód po dzisiejszym praniu;)
do mojej listy musze jeszcze dodac girasol wrzos :)
:oops:
oooo ale fajny wątek!!!!
Przyłączam do niewielbicielek foresta :) na zdjeciach jest paskudny!
do tego paksudne są : jasno brązowe nati (szczegolnie grecja)- kolor fuj!, zaraz mnie zrugacie ale katja jest tez dla mnie fuj - wyglada jak by papuge na chuste przerobiono hehe, do tego grona szanownego dołaczą tez: aare, simon didkowy, chmurki, misie, bebina ta paskudna w kratke, aaa i jeszcze perla nati choc nie ją w sumie bym zniosła ocean jest gorsza!
nooo to chyba wszystko :) a myslalam ze mi ciekzo bedzie takie "typy" wytypowac a tu prosze chyba moglabym jeszcze...... hehe
agut, zgodziłabym się z Toba jeszcze niedawno
ale
widziałam na zywo forresta - piekny! naprawdę.
katji wiele lat nie lubiłam, dopóki nie ujrzałam- super energetyczna chusta. spodobała mi się :-)
simon didkowo - ummmm, świeża wiosenka. przepiekny na żywo! a najbardziej wlasnie wiosną ;)
jednak zdjęcia nie oddają wdzieku chust, przekonałam sie o tym juz nie raz :D
a to wiem Adriano ze na żywo moze byc inaczej :)choc tak jak pisalam na zdjeciach wyglada wszystko FUJ :) mam nadzieje,ze kiedys bede miala okazje zobaczyc na wlasne oczy i moze zmienie zdanie...
No przecież widziałaś ;) I katję i bebinę w kratkę. Mnie się osobiście obie podobają, moze faktycznie kratka nie jest moim ulubionym wzorem, ale jak ta chusta nooooosi :))
Katja jest piekna nie ma 2 zdan!
A forest... moze zamiast sprzedawac bede wypozyczac to sie przekonacie:)
Mimo mojej sympatii dla didymosa, nie podchodzą mi (poza Katją) żadne ich pasiaki. A nino...nadal nie wiem czy mi się podoba, mimo że to moja jedna z ulubionych chust ;).