-
testowałam poucha 4 dni - jest super. Nosiłam go dosłownie wszedzie - do znajomych i na spacer (nawet jak z wózkiem szłam, na zakupy i a warsztaty foto :D
Kolorki sliczne - moje :) do wielu rzeczy mi pasowały, kieszonka sie przydała na chusteczkę :P i minigryzak żelowy.
baaardzo mi pomagał przy powrotach do domu - kiedy byłam z wózkiem. Mieszkam na 4 pietrze bez windy - wózek zostaje w wózkowni a ja musze dzwigac synka na rekach.
Tu wiązana sie nie sprawdza - za długo i na klatce błoto - umaze się, a pouch idealny. Rozmiar sporo za duzy ale na gruby swetr i synek w kombinezonie - było idealnie.
I zakupy mogłam w jednym reku wnieść, a bez chusty - synek sie wierci i wyslizguje - musze go dwoma rękami nieść.
Jednym słowem - chce miec poucha!!!
tylko jednak XS albo i XXS :D:D
Synusiowi tez sie podobało - nawet raz usnął w nim :) - najbardziej lubił byc noszony na lewym biodrze - wtedy wtulał sie w lewą piers i słuchał serca :)
Uszyty solidnie i miły w dotyku. Naprawde mi sie podobał, no i miescił się do torebki :)
-
spóźnioną recenzję dodam - byłam pewna, że już to zrobiłam...:oops:
pouch śliczny :) nosi się dobrze - chociaż był trochę za duży. łatwość umieszczania w nim dziecka zachwyca :) Synusiowi się podobało. gorąco wszystkim polecam sama zamierzam nabyć bo to małe a jakże praktycze jest i przydatne.
dziękuję za możliwość testowania
oceniam na 5 :)
-
To pierwszy pouch, z którym miałam do czynienia i... zakochałam się - niestety chyba bez wzajemności, bo był na nas nieco za duży. Przy czym nie wiem czy to nie przypadkiem z mojej winy - mam wrażenie, że dół nam pasował i tylko z góry robiła się jakaś taka falbanka. Nie mniej jednak bardzo podobał się i mnie i Maciusiowi :) Do tego stopnia, że na pewno sprzedam kółkową i kupię poucha :)
Kolor super, ale najfajniejsza jest szybkość z jaką się go zakłada - żadnego męczącego dociągania i układania nóżek... Sama nie wiem jak to się działo, ale dzieć za każdym razem był od razu prawidłowo usadowiony, co przy kółkowej raczej mi się nie zdarza.
Nosi się super - na ramieniu nic mnie nie uwierało, a nosiłam Małego i po domu, i na zakupach, i na krótkim spacerze. Ta mała kieszonka przydatna - w naszym przypadku na smoka.
Jednym zdaniem - dobrze, że na razie konto świeci pustkami, bo na pewno skusiłabym się na zakup... :)
-
Falbanka u góry robiła sie i nam, nie pomogło wywijanie poucha na ramieniu - po prostu zgłosiłam się do testowania poucha o niedopasowanym do mnie rozmiarze. Dlatego nie będę się wgryzać za bardzo w temat, bo nie nosiłam zbyt wiele - nie chciałam ryzykować, Synek mój nie siedzi jeszcze samodzielnie. Nie mogłam więc skorygować Jego ułożenia i dociągnąć tak jak w chuście kółkowej. Jednak dzięki testowaniu dowiedziałam się jaki mam rozmiar i polubiłam się z samym wynalazkiem. Kolory świetne, materiał przyjemny, noszenie komfortowe. Gdyby to był model XS i posiadał wypełnienie przy nóżkach, byłoby rewelacyjnie. Daję 4 i dziękuję za możliwość testowania!
-
Ja jestem baaaardzo zachwycona pouchem a moja Nelusia też bardzo go polubiła. było nam bardzo wygodnie, rozmiar idealny, miałam też pożyczone XS i jednak w S było nam wygodniej. Mała nawet cyca jadła, i spała sobie w tym pouchu.Nośnść oceniam dobrze, nosiłam 10 kg, ale i 13 też:) ekspresowe zakładanie, w torebce zajmuje mało miejsca, same plusy.
Bardzo dziękujemy za mozliwość testowania! od nas 5!
-
pouch rewelacja!
cudne kolory, i rozmiar trafiony, choć nie obraziłabym się, gdyby był odrobinę ściślejszy... porównanie mam z posiadaną flanelową 'kieszonką', której.. już nigdy pouchem nie nazwę ;-)
lb jest solidnie wykonany, szkoda, że o kieszonce na drobiazgi dowiedziałam się dopiero teraz, jak już go odesłałam, więc niestety nie zapoznałąm się z jej funkcjonalnością...
używałyśmy go codziennie po kilka razy, na krótkie donoszenia - dystans mieszkanie-samochód, samochód-przedszkole, samochód-sklep. Bardzo żałuję, że nie mam go na własność, ale.. to się na pewno zmieni!
w pełni zasłużone 5! :-D
http://images49.fotosik.pl/290/43044442c3716301med.jpg
-
Pouch super! Bardzo porządnie wykonany, z dbałościa o detale, śliczny kolorystycznie. Materiał wydaje się mięsisty co pozwala w pełni zaufac wdzięcznej kieszonce. Nosilismy się wprawdzie z Wiktorkiem raptem 3 razy na trasie dom-sklep-dom ale to wystarczyło zeby wyrobić sobie bardzo przychylne zdanie. Zdjęciem dysponuję tylko jednym i to zrobionym w domu przez siebie samą więc z poobcinanymi głowami:D Jak znajde jakąs instrukcję to wkleję.
Aha-jakas ślepawa jestem bo w ogóle nie zauważyłam tej malutkiej kieszonki na drobiazgi. A wydawało mi sie ze dostatecznie poucha obmacałam:D Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami odnośnie wypełnienia przy nóżkach-przydałoby się:)
Od nas 5!!! Bardzo dziękujemy za możliwośc testowania.
-
pouch wygodny, łatwy w obsłudze ;)
kolory nie moje i mógłby byc ciut większy dla nas- ale- ogólnie- polecam! :)
-
Kolorki jak dla mnie rewelacyjny i kieszonka fajny pomysł (ale nieporęczna dla mnie bo noszę tylko na prawym ramieniu - dlatego wolę 2 zapełnić). Przymierzyliśmy i przeszliśmy się na spacer do sklepu (20m). Pomimo iż S jest dla nas baaardzo duże to próbowaliśmy jakoś powywijac jakoś się udało ale po chwili mała wisiała mi już w okolicy biodra. Materiał troszkę się wrzynała małej więc "-" za brak wypełnienia, natomiast góra się nam fałdowała.
Jak dla mnie powinien być rozmiar XXXXS :) Za brak fot przepraszam bo nie było komu robić .
-
wizualnie baaaardzo mi się podobał, kolory, materiał wszystko super - ale maluch zupełnie niekołyskowy i odmówił takiej pozycji - a już widziałam oczami wyobraźni Lucky Baby w naszym microstosiku. No cóż może potestujemy jeszcze za jakiś czas jak Grześ będzie siedzący i stabilny.
-
Otworzyłam list i oniemiałam z wrażenia, jaki ładne te kropki. Patrząc na pierwszy post z wątku testowego myślałam, że będą kwiatki. Patrzcie, jakie ładne:
http://img841.imageshack.us/img841/4353/73595763.jpg
Tymek nie chciał wsiąść do tego poucha i się darł. Wytłumaczyłam, że to tylko na chwilę i wsadziłam pod lekkim przymusem. W tym momencie nagle ucichł i zrobił baaaaaardzo zdziwioną minę. Nie spodziewał się, że będzie mu tak wygodnie. Trochę go ponosiłam głównie po domu "mieszając w garnkach", bo mi kolano nawala ostatnio, ale ogólnie troszkę za duży na na nas, choć jak pisałam Tymek był zadowolony.
-
Nosiliśmy niewiele, bo rozmiar duuuzo za duży. Ale wrażenie bardzo pozytywne. Ładnie uszyty,kolorki nie moje, ale to kwestia gustu. Kieszonka fajna. Wygodny i funkcjonalny. Planuję nabyć o ile ktoś przewidział rozmiar dla kurdupli:)
-
Nie nosilismy sie wogole a szkoda bardzo bo pouch rewelacyjny tzn kolor super wykonanie i materiał na 5! bardzo pożądna rzecz ten pouch :):) ale na nas o wiele za duzy, mały sie w tym utopił, na wiosne sobie sprawimy takiego poucha :)
-
na nas też trochę za duży, ale na potrzeby testów ubierałam się grubo :)
jestem zachwycona zarówno wyglądem jak i jakością materiałów - bardzo przyjemny w dotyku, odpowiedniej grubości, która wzbudza zaufanie :) a poza tym ten pouch trochę już wędruje, a trzyma się doskonale.
To był pierwszy pouch, z jakim miałam do czynienia, ale mam kółkową i już wiem, że wolę poucha od kółkowej - zakłada się szybciej i kółka się nie wżynają ;)
Świetnie nam się sprawdził przez te kilka dni, Antosiek notorycznie w nim usypiał, czyli zdecydowane 5!
Gdzie można go kupić?? :)
-
Krótko u nas był ten pouch, bo za duży. Straszne luzy górą miałam,a szkoda bo się strasznie podpaliłam na niego...
Nosiliśmy się po domu,bo ja niedomagająca coś, a może na cieplejsze ubrania, to byłby ok?
Wrażenia
-materiał wyglada na super trwały, mocny i jak napisala malgorozza wzbudza zaufanie, miły w dotyku
-jedna strona w kolorowe kropy-fajna optymistyczna, druga-brąz też niczego sobie-kolory przypadły do gustu mojemu synkowi, bo nosił w nim swoja małpkę;)
-ukryta kieszonka-ciekawy pomysł-u nas na smoka się przydała
-nosność-musze przyznać, że super, choć za długo nie nosilam, ale za to mój dwulatek prawie nieodczuwalny na ramieniu był-krótko ale intensywnie nosilam szaleliśmy w nim konikiem po domu (on nie lubi być noszony i taki przyklejony do mnie, bo jak na niego to IMO w sam raz był pouch)
- nie wiem jaki to rozmiar bo nie było na metce, ale na moją małą za duży na mojego dużego jak na mój gust w sam raz (mała ma ok 8,3kg i nosi na 74cm a czasem większe a duzy 13,5kg i nosi ubrania na 98cm)
Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne, gdyby tylko rozmiar był mniejszy...
Dziekuję za mozliwość testowania:)
edit:zapomniałam dać 5! bo poza rozmiarem wad nie zauważyłam:)
-
na nas tez niestety za duzy;( a ja raczej wysoka jestem i majka tez juz duza wiec dla faktycznie drobnych dziewczyn chyba XXXXS jest potrzebne
ogolnie bardzo mily material cudnie radosne kolorki ladnie wykonczony
kieszonka nam sie nie przydala ale patent na pewno fajny
przy noszeniu dosc wygodnie -probowalam na kurtke zeby ta roznice zniwelowac ale i tak za duzy byl wiec nie wypowiem sie do konca ale wygodnie mi bylo i nie obciazal za bardzo ramienia
ciekawa jestem jak sie sprawdza przy noszeniu na kolyske ale to juz musze poczekac na nowego chuscioszka :)
dzieki za mozliwosc testowania :)
-
to był pierwszy pouch jaki miałam w ręku i jestem zachwycona mimo, że na nas też niestety za duży był. A nie wpadłam na to, żeby się grubiej ubrać - teraz żałuję hehehehe... Kolory bardzo ładne, materiał solidny, szycie bez zarzutu - jak dla mnie same plusy choć, jak pisałam, doświadczenia mi brak :)
edit: i oczywiście też dziękuję za możliwość testowania :)
-
Jak dla mnie 5 :thumbs up:..............bo ja się po prostu zakochałam:lol:
Pouche dotarły we wtorek i to była miłość od pierwszego wejrzenia:p Pouch jest, śliczny z cudownie miłego matreiału. No, a jak włożyłam do niego Anie to dawno nie widziałam mojego dziecka tak "uhahanego":p Przyznam, że był dla nas trochę za duży, ale sobie z tym sprytnie poradziłam i nosiło mi się całkiem wygodnie :mrgreen: Później przyszedł czas na test out i znów 5teczka!!! Właśnie przez to, że za duży włozyłam go na kurtkę, Ania w kombinezonie i na pocztę:twisted: A wczoraj aż żal było się z nim rozstawać...:cry:Już tęsknię.... i już szukam mojego poucha :)
-
"przelotem" był i umnie i niestety S to dla nas duzo za dużo, więc sie nie ponosiliśny, bardzo załuje
ale wizualnie cuuudny, piekne kolorki, miły materiał, starannie wykoczony, fajny patent z kieszonką, bardzo kompaktowy, jak dla mnie brakowało wypełnienia pod nóżkami, ale ja przyzwyczajona jestem do poucha innej firmy
Wizualnie daję 5
-
To pierwszy pouch w którym mogłam nosić córę. Kolory super, wykonanie bardzo dokładne, staranne, fajnie, że był dwustronny. Rozmiarowo niestety za duży, nie bardzo mogłam swobodnie nosić, bo przy wykonywaniu czynności musiałam trochę asekurować Zuzię, bo jest bardzo kręcona. Idea poucha super na krótkie dystanse, szybko się zakłada, pouch zajmuje mało miejsca, więc do torebki mieści się super.
Bardzo polecam i oceniam na 5. Chętnie przetestowałabym dobry rozmiarowo.