wypadałoby już wiedzieć, więc wiem :)
zostajemy w Koszalinie, według zaleceń gina. jakby się nam rozpakowało - zdam relację :)
Wersja do druku
wypadałoby już wiedzieć, więc wiem :)
zostajemy w Koszalinie, według zaleceń gina. jakby się nam rozpakowało - zdam relację :)
W Koszalinie teraz jest bardzo fajnie rodzić :) Jestem bardzo zadowolona po drugim porodzie (rok temu). I pomyśleć, że ten pierwszy pobyt w szpitalu z Bartkiem pięć lat temu to był jakiś koszmar. Niebo a ziemia.
Wracając do tematu spotkania
to co? środa?
Tak:) próbowałam wcześniej z tetrą i takimi wiązanymi foliowymi ochraniaczami (coby mniej świat zaśmiecać), ale się poddałam. A po spróbowaniu "nowoczesnych" pieluszek oczy mi się otworzyły:). Mam kieszonki bo szybciej schną. Mam Bumgeniusy i Wonderoos i Jeszcze 1. IttiBittii ale mi nie podeszła. No i otulacze i formowanki mam śladowo (ImseVimse). Zdolności krawieckich też mam śladowo więc się nie mam czym chwalić:)
A na środę się piszę!
ja tez wielorazowo :)
i środa może być, mi pasuje tak 14.30 powiedxmy, żebym zdążyła, wrócić z pracy i wyszykować Młodą. A gdzie? W parku? Może w tej części z placami zabaw?
Ja też próbuję wielo. Ale mam ich jeszcze zbyt mało, żeby stosować na stałe :D Obecnie brakuje mi otulaczy PUL,te mnie jeszcze jakoś ratowały, ale za małe już były i sprzedałam.
Do mnie też kieszonki najbardziej przemawiają ;)
Może być park z placem zabaw, gdzie byłoby bezpiecznie dla tuptających, ale gdzie to jest??:D
Tam, gdzie ostatnio, tylko po drugiej stronie ulicy - tam są huśtawki i inne takie sprzęty.
za Empikiem... to wiem już gdzie :)
kajka, a Tobie pasuje miejsce i czas??
może nam też się uda do Was dołączyć. My dopiero zaczynamy przygodę z chustą więc wszelka pomoc potrzebna.
czemu wyskoczyło że mam siedmiomiesięcznego Daniela? To nie moje dziecko!
To co, będziemy znowu we trzy + mamuchap? Czy jeszcze ktoś? Kajka?
My raczej wózkiem się przyturlamy:hide:
W srode nie dam rady;(
do 14 mam Karole na zajeciach dla przedszkolakow;(
Może jednak kajka? my od 14:30 się spotykamy.
miło byłoby Cię poznać :D
mamuchap? będziecie?
To gdzie was szukać? Na placu zabaw, czy bliżej empiku?
Ja będę w chuście :)
Chyba lepiej na placu zabaw:)
My pewnie będziemy na nóżkach;)
Iwka, nie ma się co dziwić - trudno chustować starszego na plecach młodszego;)
I jak, udalo sie spotkanie???
my nie dalismy rady dotrzec, bo po klubie jest jeszcze obiad, a wczesniej zaliczamy trzy place zabaw - po drodze do domu;)
to kiedy nastepne?????????
ma być szybciej niż ostatnie po pół roku;)
ja jestem otwarta na propozycje;-)
to ja poproszę za jakieś dwa tygodnie, to się mogę wstępnie zapowiedzieć :)
(podejrzewam, że do tego czasu szanowny potomek już na pewno opuści swoje lokum)
ale tak od razu po rozpakowaniu chyba nie będziesz miała ochoty na spotkania:mrgreen:
Ale w takim razie poczekamy na Ciebie :)
Ja się zgłaszam jako kolejna chętna:applause:
my piszemy się na kolejne spotkanie
Patryk bardzo lubi chodzić tam do parku