no to Wam powiem, żepierwszy raz dzisiaj ponosiłam, i ta szmata baaaaardzo mi sie podoba. :love:
Wersja do druku
no to Wam powiem, żepierwszy raz dzisiaj ponosiłam, i ta szmata baaaaardzo mi sie podoba. :love:
Ja muszę poczekać do jutra aż Młody się obudzi, żeby zamotać ale wizualnie i organoleptycznie ;-) są cuuudne i chyba wyleczyły mnie z chorobliwej potrzeby posiadania antigua... ;-)
do mnie dzisiaj dotarły... ponosiłam w takich nowiutkich, świeżutkich... i... są cudne!
siateczka z bliska ładna nie jest... ale z daleka w ogóle jej nie widać :) i wyglądają całkiem interesująco...
jednak do mnie fiolet przemawia bardzo
póki co - bardzo fajna szmatka :)
Moje dzisiaj dotarły, kolory swietne, podobaja sie mojemu mezowi co mnie naprawde rozczulilo, jutro motam!
Ja noszę swoją po lewej stronie, bo komisyjnie stwierdzono, ze ten fiolet mi nie pasuje ;) I o ile na początku chcialam sie jej pozbyć - to teraz się waham. Nosi fantastycznie, robi się powoli mięciutka. Wczoraj byłam na zebraniu w przedszkolu i gekony zrobiły wielką furorę - zaciązone mamy były nim zafascynowane wręcz.
My też po pierwszym gekonowym spacerze jesteśmy z J bardzo zadowoleni :-)
maz powiedzial "ładna ta chusta w panterki" :mrgreen:
no wiec panterki zostaja ;)
Ja nie mam juz antiguy,ale wydaja mi sie mniej wiecej takie same grubością.Dziś fotke machnęłam z ręki i chyba kolor najlepiej uchwycony
http://farm6.static.flickr.com/5253/...2d2d959cbe.jpg
ja jeszcze nie wyjelam z pudla ale z tego co kojarze to antigua byly takie same
no ale dawno je sprzedalam
Moja zmiękła, lewa strona mi się zaczęła bardziej podobać, w przyszłym tygodniu będę miała na chwilkę antiqua, to porównam.
Peluche będziesz na KK? Weźmiesz gady? Bo ja chcę wziąć coś innego, a nie targać się z chustą, którą być może zdubluję.
Ja obiecałam Majce Zarę TriBlue i biorę też zielone ryby i może coś jeszcze, ale idziemy na spacer w chuście, więc za dużo i tak nie wezmę, stąd moje pytanie o gekony. A ja bym pomacała (i powąchała:)) jakiś jedwab może?
podpinam się pod pytanie Demony :D
A dzięki!A tak się wiąże,cały czas się uczę,ale to wiązanie jest super wygodne