dzięki bardzo :)
a co do wełnianej kolekcji to jest większa :hide: obfociłam tylko czerwienie. Kocham wełny!
Wersja do druku
dzięki bardzo :)
a co do wełnianej kolekcji to jest większa :hide: obfociłam tylko czerwienie. Kocham wełny!
Dziś dotarły moje fale. Są cudowne - piękne, nasycone kolory:)
No niby w wełnie skóra dobrze oddycha, ale ja bym w ciepły dzień się w nią chyba nie wystroiła. Wieczorami, przy wietrze i owszem, ale w upały to chyba odpada :roll:
W upały we wszystkim gorąco:( A co do falek i ptaszków. Mogę napisać o ptaszkach przed upraniem, jakie były po - to wie Sylwia.Kolor ptaszków, to dla mnie cegiełka,figurki ptaszków są mało wyraziste, natomiast fale mają równomiernie rozłożone trzy kolory. Są trójwymiarowe, ptaszki są zupełnie płaskie.
Ptaszki podobają mi się w wydaniu jedwabnym - musi być duży kontrast między jedną a drugą stroną.
Mam nadzieję, że wiecie co mam na myśli:roll:.
ale fajowe te fale, Ania świetne zdjęcia!!! Może masz więcej zdjęć fal??
Ptaszki z wełną zniknęły ze strony Didka i pojawiły się pod postacią:
Vögel harmonie. To te same?
Czy jakaś dobra dusza może zmierzyć ile fale allegro mają szerokości? Przyszła mi dzisiaj krócizna, ale jakaś taka mechata i wąska, i nie wiem czy ten typ tak ma, czy jest troszkę sfilcowana? :bduh:
61 cm, czyli w Didkowej względnej normie, choć mało. Ale mam też welniane ptaszki i są inne, mechate, ale równiej. Tylko że to inny splot zupełnie, choć nici te same...
Podbijam ten wątek, bo ptaszyska z super foty Sylvetty są od dzisiaj u mnie i - oh my world - chyba zostaną na wieki, bo to szmatan jest. Niesamowite są po prostu. Miłość od pierwszego zamotania! . http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...5e23eb8f37.jpg