-
Jezeli chcialabys zakupic oryginalne aplikacje, to moge skierowac Ciebie do dziewczyny na TBW, ona tez plecie sama takie sznureczki. Pokazesz fotke swojego amauti?:hello:
-
http://farm3.static.flickr.com/2581/...dfc293c7_m.jpg
to jest moje :) a ninuczki jest cale biale w srodku ma pikowane ocieplenie no i zobaczymy czy bedzie pasowac bo trudno na odleglosc stwierdzic :lol:
-
ale fajne, zrób jakieś fotki w akcji przy okazji
-
zzrobie jak moje dziecko zechce na powrot jezdzic w amauti :lol: na razie jedynie na kurtce :))
-
Ja jeszcze czekam - dowiem się w poniedziałek, czy u mnie zostanie. Jest piękne - bielutkie i miało naturalne futerko, które Bushido kazała usunąć. I dobrze imo. Ale ja już sobie zamówiłam sztuczne futerko i sobie je doszyję jakby co (wyślę w tej sprawie pw do Ciebie Lindo, coby się dowiedzieć, co Ci powiedziano o oryginalnym sposobie naszywania futerek :)). Nie mam zamiaru naszywać aplikacji, bo wydaje mi się bardzo, bardzo ładne takie właśnie, jakie jest. Nie wiem tylko, jakie ma sznureczki (nie ma ich na zdjęciu). A jeśli zostanie, to będę prosić Bushido o parę szczegółów dotyczących jego pochodzenia. Uważam, że amauti powinno być takie, jakim widział je autor :)
-
Pięknie wyglądacie, tak przytulnie i cieplutko :-)
A jedno mnie szczególnie zainteresowało - dlaczego "fertility peak"?? Co to ma wspólnego z płodnością? Czy cały kaptur się tak nazywa jako okrywający hmm.. owoc płodności? Czy tylko ten jego koniuszek?
-
Jestem załamana. Nie pasuje. Koniec marzeń o amauti.
-
śliczne to Bushidowe amauti!
ninuczko, czemu nie pasuje?
kurcze, szkoda że nie mam teraz funduszy, z chęcią bym takie amauti posiadła :ninja:
kaptur, który z początku wcale mi się nie podobał, teraz posiadł moją wyobraźnię :lol:
fertility peak :D
-
-
ciezko dobrac na odleglosc moje bylo zwezane i zmniejszane przez zaufana krawcowa czyli moja tesciowa , ktora szyje hobbistycznie (dla rodziny) :)
-
Bushidowe amauti jest cudne, ja najbardziej lubie wlasnie jak sa takie biale!
Niuniczko, no to szkoda, ze nie pasuje, tzn czy jest za male? Ojej, szkoda:cryy: