a gdzie przeniesiony będzie ten wątek???
Wersja do druku
a gdzie przeniesiony będzie ten wątek???
Serafinka, przenieść to ja niczego nie mogę :) Może Jazoo by mogła, ale byłoby ciężko w sumie...
bo piszemy i o nowych chustach, o poczcie, o wklejaniu zdjęć o spotkaniach, dyskusje indywidualne itp...a przecież nijak się to ma do wątku powitalnego :)
I żeby nie było, że kogoś się czepiam - przejżałam wątek i sama bardzo intensywnie się tu udzielam nie na temat witania :lol:
Tak mi tylko przyszło do głowy, że to co jest zaletą tego forum - czyli przejrzystość - nie jest przez nas wykorzystana (bo w sumie napisałyśmy tu trochę informacji np. na temat chust - a ktoś, kto przez przypadek tu wejdzie - zobaczy temat "witamy się" i nie będzie mu się go chciało czytać i przeoczy jakieś "złote myśli" które wrzuciłyśmy w ten wątek, bo po prostu nie będzie zainteresowany czytaniem kto się wita...
Witam się z wami, bo do tej pory jełopa się nie powitałam :oops:
Mam ma imię Beata i tak jak większość trafiłam tu z forum "kawałek szmaty..." Jestem mamą Grzesia (11lat) i Ani (7tygodni) Niedawno stałam się posiadaczką hoppa antigue i już mi się marzą inne chusty :D
Byłam już na warsztatach u ekomamy - z przyczyn technicznych - mała przy cycu - zawiązałam tylko kieszonkę :lol: , ale mam nadzieję, że więcej uda mi się pomotać na warsztatach chustomanii - zapisałam się na 11 października. Na razie próbujemy z Anią innych wiązań z instrukcją.
Pozdrawiam wszystkie chustomaniaczki :hello:
Zamowilam Nati.Bo podobno najlepsza na poczatek.Szkoda tylko ze maly wybor wzorow i kolorow :( .Wybralam fale dunaju.
chciałam się przywitać....jestem nowa mamą(od 5.10.2007)i narazie z zerowym doświadczeniem w chustowaniu,ale sie poprawię,obiecuje :lol: !
pozdrawiam wszystkiem "zamotane"mamy:)
kasia.
Witam kolejną chustomamę :D
witaj witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajnie ze nasze grono sie powieksza
Rowniez witam mamusie z dzieciatkiem :)
I ja dołączam.Jestem mamą półrocznej Sary chustowanej od 2 miesiąca życia.Mamy samoróbkę, chustę.pl i hoppa Dublin,no i marzy mi się jeszcze jakaś chusta :roll:
Witaj! :hello:Cytat:
Zamieszczone przez lila4
Milego pisania i chustowania zycze! :D
Jak pobedziesz troche z nami to nie tylko o jednej chuscie bedziesz marzyla. :wink:
witaj!!!!!!!!!!!! dołaczaj do grona budujących stosiki
witajcie chustomamy, mam synka Tomeczka 2 latka, (dwoje aniołków bliźniaków w niebie),(siostrzyczka) pojawi się w listopadzie, mam nadzieję że da się omotać w chustę:)
Cześć sąsiadko! Bo widzę, że miastami sąsiadujemy. Chyba będziesz wczesniej chustowała niż ja, bo u nas dzidzia się ma szykować na grudzień.
Witajcie kochane!!!!!!!!!!!! ale robi sie fajnie!!!!!!!!! jest nas coraz więcej!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Trochę nietypowo, bo najpierw się witałam dziś w św.Annie w realu a dopiero teraz na forum :D Moja Magdalenka ma 3 miesiące i dziś się coś za łatwo dawała sprzedać innym mamom...:wink: A chusta już zamówiona u ekomamy - bebelulu pójdzie na allegro, chyba. Dzięki za pomoc przy wiązaniu! Jakby ktoś miał ochotę na spacer w tygodniu po zielonych bielanach - zapraszam!
Ja się chyba też oficjalnie przywitam. Jestem mamą Łucji Olgi (23.03.2006). Jak była maleńka to nosiłam ją w bebelulu, później dłuuuuuugo na rękach, a teraz MT i wiązanka.
Nie mogę się doczekac kolejnego maleństwa, zeby je zamotac od urodzenia. :)
witaj sowko sąsiadko i Marto
Ha! i ja znalazlam wreszcie chwilke zeby sie przywitac.
Iwo zasnal, a spi pol godziny dziennie, zostaly mi jeszcze 4 min. to szybciutko zajzalam :)
Mam nadzieje, ze potwor da mi troche czasu na poplotkowanie z wami nie tylko na spotkaniach czwartkowych,
ale i na forum. Inaczej przywiaze go do kaloryfera i skoncza sie podroze po domu.
Dla niewtajemniczonych, Iwo ma 7 miesiecy, ale od kilku dni uparcie sam wstaje na nogi, a dzisiaj zaczal isc wzdluz kanapy :!:
:hello:
Witajcie dziewczyny! :D
Dominika: Bystry twoj synek. Moja corka tez zaczela szybko wstawac, i zaczela chodzic sama jak miala 10 miesiecy. To chyba musi byc dzieki chuscie. :wink:
Dominika cieszę sie że tu jesteś :)