A w spamie sprawdzałaś, czy nie masz maila z potwierdzeniem zamówienia?
Wersja do druku
Tak, sprawdzałam, nie ma tam maila od nich.
---
Jakby się pojawiło zdjęcie tego Okinami Blue Ice to niech któraś wrzuci, chętnie zobaczę.
przynajmniej wyszli jakoś z twarzą z tego :) to cieszy!
Ciekawe jak to oki będzie wyglądać...... z mentosami mi się kojarzy nie wiem czemu :rolleye: albo z górą lodową z Titanica :lool:
Ja bym napisała, nawet jeśli nie masz potwierdzonego zamówienia, mogą Ci coś zaproponować :)
:thumbs up:
Napisali, że nie chcą żadnych kombinacji, tylko zamówienie za zamówienie, więc raczej nie wchodzi w grę zamiana jednej z chust ;)
:lol:
im chodziło o to, że nie będa się bawić z zamianę rozmiarów, jak ma się 2x róże to jedne można zamienić na oki w tym samym rozmiarze (sama tak zrobiłam :whistle:)
U mnie raczej lipa z tego będzie - maila z potwierdzeniem nadal brak, kasy z konta mi nie ściągnęli (oprócz tego 1$)...
Niech ktoś o mnie pamięta przy sprzedaży... Rozmiar bez znaczenia, będę się niedługo uczyć plecaka, więc mogą być i krótsze...
:cryy:
Ja chcę róże, ile tych oki można mieć:D
Oscha odpisała, że nie dostali ode mnie żadnej wpłaty... Wszelka nadzieja na moje różyczki została pogrzebana... ;(
Oni są smieszni z ta nadsprzedażą.
A Oki Blue Ice miłe dla oka:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...73419829_o.jpg
chociaż wole róze, ale to ja.
I tak nie mam ani jednego, ani druguiego.:p
Wysłali dzisiaj :high: :high: :high: Będę miała różyczki :mrgreen:
Czuję się jakbym wygrała w totka :lol:
Pożyczysz kiedyś na chwilkę? :hide: Rezerwuję sobie u Ciebie pierwszeństwo pierwokupu.
To jest pierwsza Oscha, którą chciałabym pomacać..i tylko tyle ;)
Mieć nadal nie muszę :D
tabletowo pisane
moich nie wysłali :(
moje i Małgosi też w drodze :) jednak z oki zrezygnowałam :rolleye:
Na bank bedzie można. Poczekaj tydzień-dwa, a bedziesz miała swoje róże :)
Zawsze mam swoje wymarzone Oszki, a w samej Oszy jeszcze nie udało mi się upolować. I zazwyczaj mam ostatecznie nówki-sztuki (jedną osobiście odpakowywałam ze sznurka Oszowego).
Powodzenia! :)