Dawaj :) dziewczyny na pewno są wyrozumiałe :))
Wersja do druku
Dawaj :) dziewczyny na pewno są wyrozumiałe :))
DH rebozo <3
dzieki za ten wątek! Uratowałaś moje chusty od zapomnienia. Ostatnio tylko nosidło było, wszystkie wiązania w mig rozkopane, taki wierzgacz mi się trafił :P a w tych dh siedzi spokojnie!
Zawiązałam dzisiaj, faktycznie wygodne wiązanie, mimo lekkiego niedociągnięcia.
Natomiast pod koniec wiązania myślałam, że mi kręgosłup pęknie, chyba jednak plecak prosty wygrywa w przedbiegach, jeśli chodzi o długość stania w takim pochyleniu :rolleyes:
Mist ja właśnie przy DH nie wyginam tak pleców,stoję bardziej prosto bo młody ma lepszą asekuracje w chuście, no i plecy tak nie bola;-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
A od ktorego momentu stoicie wyprostowane?
Kurcze.. może i ja się kiedyś nauczę!
Hmm,w sumie ja wrzucam z tobołka,blokuje jedną połę,jak w pp,i potem chyba zaczynam się prostować jak przeciągnę te połę na biuście,jak przeciągam ją na plecach,ale musiałabym zawiązać żeby dokładnie sprawdzić ;-) tak intuicyjnie czuje że młody dobrze siedzi i wtedy prosto;-)
IMO wcale nie trudne to wiązanie,zawsze myślałam że trudniejsze ;-) nawet jak niedociagniete dobrze trzyma;-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
ja już nie wiążę, ale jako ciekawostkę podaję wiązanie z kółkami ;)
https://www.youtube.com/watch?v=WCQcV2rvTzQ&app=desktop
No calkiem sexi bluzeczka tej pani n koncu wyszla ;-) i Harry Potter w tle :-)
Myślałam że to jest bardzo trudny plecak a okazał się całkiem prosty i mega wygodny! :)
Melduję, że też w końcu wczoraj postanowiłam spróbować. Dzisiaj rano, póki jeszcze nie było upału poszliśmy nawet na spacer. Jestem w szoku jakie to wiązanie jest wygodne! Muszę oczywiście popracować nad dociąganiem, ale nie jest to takie trudne jak myślałam. No i moja długa chusta znowu się przydała. Myślę, że jesienią będziemy się w nim nosić, jeśli chuścioch jeszcze będzie chętny ;)
Wszystko pięknie tylko mój Dzieć jak trafia na plecy to zaczyna machać ze szczęścia i się śmiać z całych sił - totalnie nie jestem w stanie nic zrobić :/
post do usunięcia
dlaczego do usunięcia? mi się przydał filmik :D dziękuję autorce :applause:
Chodzi o post post a nie cały wątek ;)
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Marciula, i ja się dołączam do grona dziękujących :D super wiązanie, bardzo wygodne :)
mój maluch wczoraj zaczął sam siadać :high: więc możemy już legalnie DH uprawiać :cool:
mam pytanie, jaka długość chusty na takie wiązanie będzie dobra?
Vinga, info nt. długości chusty jest w poście #1 :)