nijakie te kolory :(
Wersja do druku
nijakie te kolory :(
niebieskie może i bym przygarnęła (takie jeansowe mi się wydają (?), gdyby nie ta cholerna wełna, czyli zaczynam dzień od zrzędzenia:mrgreen:
Także czekam na więcej:twisted:
te toffi fajne - ale boję się lnu po ostatnich zajściach :///
no właśnie toffi mi się podobają ale wolałabym z wełną a te mavi piękne na pewno ale mam assuri w tych kolorach.. no i teraz mam dylemat brać toffi czy nie? Cogsy toffi przegapiłam i żałuję :/ poza tym potrzebuję dłuższej od 4,6 chusty na już..
Piękne te toffi z lnem! No i wełenka!
Kiedy wypust?
Fajne te kolorki, chociaż wolałabym troszkę ciemniejsze, a nie takie pastelowe na nadchodzącą pogodę :rolleye:
owieczka wczoraj o 15 puścili, wełny już nie ma ale karmelowe we wszystkich rozmiarach nadal dostępne :omg:
Dlaczego nikt nie kupuje toffi?! Są pięęękne! Gdyby nie, to, że na stanie mam Kurpie o dokładnie tym samym składzie- byłby już moje!!!
pewnie czekają aż się na nie namyślę w końcu :D a jestem coraz bliżej tego..
takie toffi może z czerwienią by było fajne albo coś, a w takiej korelacji to ja na szczęście nie wzięłam go nawet pod uwagę :D
a mi się śniło dzisiaj, że łaziłam w bawełnianych rowerach turkusowo-fioletowych :heart:
Resztę snu ocenzurowano :P
co za zbok! :mrgreen:
faf, a co, nie powiesz mi, że byś nie kupiła turkusowej bawełny? :mrgreen:
ja za fioletem nie przepadam, ale turkusowo-fioletowa też była śliczna :D :mrgreen: :D :D :)))))))
turkusową, miętową, butelkową, szaroniebieską, wsio pani... :hide: miałam pisać na priv, żeby nie było ot, no ale... może to ten sam wirus: dziś mi się śniła turkusowo-amarantowa oki. brzydka w sumie, ale pod światło, i promieniała, i powiewała, i mówił "weź mnie". well...
Proszę, dziś (?) śliwkowe rowery:
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/...83949927_n.jpg
Skład nieznany na razie.
bardzo ładne.
Fajne :beat:
Jakie piękne retro wyszło :), chusta, klimat, zdjęcie. Śliczna ta śliwka, do schrupania :D. A modelka to ktoś od nas? Baaaardzo sympatyczna buzia, naturalny, subtelny makijaż. Ujmuje mnie ciepłem swoich oczu :). Uwielbiam takie zdjęcia :).