Rowery, myszki i żółwie :sick:
Wersja do druku
Rowery, myszki i żółwie :sick:
Ja calkowicie nie rowerowa,ale Rowery cudne! ;)
szybko i konkretnie z telefonu ;)
OMG pawie :heart:
Rowery! :love:
Aaaa, i po co odpieluchowałam młodego? ;) Rowery, żółwiki, pawie :heart:
ojej jak się cieszę, że się podobają :)
jeśli chodzi o zamówienie: po jednej z każdego wzoru kieszonkowego mam od ręki, więc można w wątku klepnąć.
Reszta się szyje, można zamawiać już na pw lub maila, gotowe będą w drugiej połowie stycznia.
Co do samego PULa: jest on ciut inny. Po konsultacjach różnych jednak nie polecam suszenia w suszarce, ale prać raz na jakiś czas na 90 stopni spokojnie można :)
ach rowery i zółwik - też moje hity :D
Rowery i myszki!! :love:
jakiś rabat dla pomysłodawców? Bo rowery są moje ;-)
na szczęście nie wszystkie wzory mi się podobają :P Kiedy będą myszki dostępne??
edit: doczytałam, to one będą wszystkie na raz :) To ja zamawiam myszki kieszonkę i rowery otulacz. Chyba :P
śliczne wzory! Czas na uzupełnienie stosiku pieluszkowego i wypróbowanie Twoich pieluszek :)
no ładnie. przecież ja muszę mieć rowery...!
dzięki dziewczyny :)
To zróbmy tak: mam od ręki dostpne i do wysyłki na już 4 kieszonki:
1. pawie,
2 myszki
3 rowery,
4.żółwie.
Jak ktoś coś chce mieć już to proszę wpisujcie się tu. Jak ktoś chce złożyć jakieś inne zamówienie z tymi styczniowymi to można na pw lub na maila. przy takim zamówieniu płatność dopiero potem, jak już będą :)
a otulaczyka jednego pawiowego nie ma do wysłania :rolleyes: no zakochałam się :)
hehe :) dam znać wieczorem ok? :)
A to ja mogę sobie rowery przygarnąć :D
kieszonkę tak?
czyli zostały pawie, myszki i żółwie od ręki :)
kieszonkę :D
To ja na rowery poczekam do stycznia (i nad pawiami się jeszcze zastanowię) :) Tylko brać otulacz czy kieszonkę...? ;)
Pawie i rowery, och :love::love: miałam plan na jedną kieszen a teraz to nie wiem. Piękne! :)
Żółwie mi się najbardziej podobają, potem rowery. My, na szczęście dla stanu konta, jesteśmy otulaczowi, więc mam czas na myślenie do stycznia ;).