Tulimy :*
Wersja do druku
a ja czekam na moje marzenie ostatnich miesięcy... mam nadzieję że szybko się uda :)
KAchasku - szkoda, bo liczyłam na Twoje fotki premierowe w pawikach:-(
No to troszke poczekamy jeszcze.
I ja znów czekam na coś:applause:
Marjen - zdradzisz marzenie?
Zypryss u mnie :mrgreen: Jest cudny :love: :love: :love:
Koty byłyby fajne, gdyby nie wady :( wracają więc do Nati :)
Będą będą jak tylko do niemiec dotrę :-) tym razem to szmatki na mnie czekają (chicago, nino i pawie wędrowniczki)
oj zyprysik piękny kolor ma:thumbs up:
doczekałam się :D
https://lh5.googleusercontent.com/-0...0/IMG_2841.JPG
kachasku mystic petrol też mam ale w PL,zobaczę go dopiero w październiku ;)
A ja oba Osy kocham:heart:Szkoda, że to cieniutkie chusty :) Coś za coś, były super na upały:heart:
A ja na nic nie czekam i smutno mi z tego powodu:duh:
Libra, zazdroszczę, bo Ty na H/A czekasz, nieprawdaż ?
a ja czekam po raz kolejny....
na srebrne koty lniane :D
A ja się doczekałam :high: Kartki od kachaska :applause::applause::applause:Jest radość :high::high::high:
Kachasku, :kiss:
Sprawdzałam skrzyneczkę co dzień jak... :bduh:
A ja czekam już długo na Norę didkową. Zawsze byłam tej chusty ciekawa i na początku sierpnia kupiłam przez allegrowo (w sumie przypadkiem, bo już niby ktoś złożył ofertę wyższą, co mnie nawet ucieszyło, ponieważ się już inne wydatki na horyzoncie pojawiły - a tu po powrocie z urlopu patrzę, że jednak ja wygrałam, bo chyba ten ktoś wycofał ofertę). Zapłaciłam już 13 sierpnia (pewnie pechowo :lool:) a chusty jak nie było, tak nie ma. Po dwóch mailach bez odzewu wysłałam sprzedającej sms'a - oddzwoniła miła bardzo kobieta i okazuje się, że wysłała razem dwie paczki i prawdopodobnie obie zaginęły. Ma to dalej z pocztą uzgadniać. Ale chyba Nory sobie nie pomacam :cry:
Pozostaje więc z większym optymizmem czekać na pawie :)
Teraz czekam na Pawie Petrol :rolleye:
Czekamy na nasze wymarzone nosidło MT Pathi :)
Na testach mnie urzekło...