Zaraz pójdę Twoim śladem :-)
Wersja do druku
Ponawiam pytanie: kiedy dokładnie? Godzinę, godzinę mię podajcie :mighty:bo przekrwionymi oczami nie widzę nigdzie info.
Może i dobrze, poczatuję dopóki będziemy w domu :roll: Pytanie techniczne, bo mam pp podpięty pod konto, ale słabo się na nim wyznaję :hide: Jeśli mam na pp owym pieniądz w walucie innej niż funt, to kupować za funty mogę, pp przewalutuje?
Dziękować. Zatem idę spać ukojona. A jutro z umysłem bystrym, ręką szybką i rozgrzanym pp waruję przy kompie. Mniej więcej do... 14:30 :roll::duh::thumbs down:
:kiss:
alifi
przynajmniej masz szanse
ja caly dzien w pracy
do tego w najbardziej neuralgicznych godzinach bedzie sajgon:lol:
Mnie też jutro nie ma cały dzień :(
Ja mam różnicę czasu i żeby warować od 12, muszę wstać o 6 :bduh:. Muszę się z dzieckiem umówić, żeby mnie obudziła.
a ja z 40 GBP na pp cieszę się, że nie mam za co polować :D
ale jakoś mnie nie kręcą żółcie, brązy itp. żadna mnie nie powaliła na kolana - Oscha dziękuję za wolność w dniu dzisiejszym :lool:
kurcze, wszystko co mi sie podoba to bawelna :-? w sumie W ma troszke ponad 10 kilo ciagle, ale zawiedziona jestem lekko... bawelna nosi super, ale przyszlosciowo trzeba myslec ;)
ale ze za oknem listopadowo-szaro-buro-i-ponuro, to biblioteka zostala przelozona na jutro :ninja: .to moze sprobuje te najladniejsza bawelne trafic :whistle:
kurczaki straszliwie mi sie ta jasna - warkocz podoba! buuuuuuuu i nie mam jak polowac :( za chwile ruszamy w droge buuuuuu :( jak by sie komuś udało upolować to już sie w kolejke ustawiam! 3 lub 5 mi sie marzy!
Dziewczyny a wedlug jakiego czasu to wszystko ma się wydarzyć? -1godz?
jest info na FB: This afternoon we will be listing Starry Night Vespers, Japanese Knot Mell, Braid Rosehip and Nouveau Honeycomb
oj, żebym mogła capnąć ten braid, szalenie mi się podoba!
ja też na braida chcę zapolować... tylko kurka co znaczy po południu???