Re: Tylko dla INDIOfilek!!!
Ta gradacja jest obłędna.
A jest opcja zrobienia tego tak żeby te kolory przechodziły niezauważalnie, bez "granic" choc wiadomo, że przy zamotaniu i tka nic nie widać.
Jak na chustogranie kiedyś się załapię na ten len, to z pewnością się nie rozmyślę.
Czekamy na fotki z motania.
Linda śliczne wiosenne zielenie :)
Ty jeszcze o mojej chuście pamiętasz :kiss: myślałam, że zginęła gdzieś w szafie przy Twoich cudeńkach... :wink:
lindo wielki SZACUN!!! piekna robota!!!
:omg: :omg: :omg:
dla zwariowanej na punkcie zieleni :love: :love: :love: :applause: Przepiękna. Może kiedyś ją puścisz dalej, tak jak ten len łososiowy? Hmmm?
Narazie zielen zostanie u nas... Moze beda inne zielenie :wink:
Piękna.
Lindo! W kryzysie nie zginiesz :wink:
Lindo- absolutnie przepiekny!!!!! Inspirujacy tez - konopie sa u mnie juz drugi dzien i pomimo uwielbienia jakim do nich palamy marza mi sie fiolety - taka gradacja od lila do morwy ... mrrr.... podzielisz sie tajemnica gradacji?
cudne zielenie :applause:
we wczesniejszych watkach pisalam jak farbuje....
lila z morwa tez chodzi mi po glowie... oraz turkus z brazem :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
oraz turkus z brazem :wink:
oooooo TAK :love:
Lindo szacunek za tą zieleń!...ale śliczny stół,marzą mi się rodzinne obiady przy takim :love:
Cytat:
Zamieszczone przez Dagmara
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
oraz turkus z brazem :wink:
oooooo TAK :love:
:oops: :oops: :oops: znowu to zrobilam (faktycznie mam jakis problem z wyszukiwarka - przepraszam juz sprawdzam :sorry:
Jest jest jest :jump: :jump: :jump: przyszlo wlasnie moje pierwsze INDIO dzisiaj :D - natural z lnem - jest piekne :) a tak sie balam tego bezkolorowego :) wlasnie sie pierze !!! :D
Natrur z lnem jest bardzo piekna chusta :love: Niech wam sie dobrze nosi :hello:
Aniu,hehe..a nie pisałam ze len jest śliczny 8))
Jeszcze z dwa prania,trochę tarmoszenia i będzie milusi :D
Juz sie suszy :) Pieknie wyglada, nie myslalam ze tak kiedys o nim powiem :mrgreen: Tak delikatnie widac kontrast miedzy bawelniana a lniana nitka ... jest taki... subtelny :)
pasuje Wam kochane :)
wzorek jest przepiekny i pewnie popadlabym w zazdrosc niezdrowa gdyby nie to, ze z tym wzorkiem mialabym dylemat czy farbowac a tak bedziemy w marcu miec konopne sliwko-morwo-lile :love:
Oj chyba wiem o ktorych konopiach mowisz :wink: Sliczne sa!
niemozliwe! :shock: ja je dopiero w glowie mam :shock: - na razie wciaz sa kremowe. no i jesli doliczyc nieprzewidywane efekty farbowania moimi rekami pierwszy raz w zycu to niczego przewidziec sie nie da...
A tak serio: sa juz gdzies takie? ma ktos fotki? moze podzielic sie wrazeniami i podpowiedziami zwiazanymi z farbowaniem konopi na takie wlasnie kolory?