prawda? :mrgreen:
Mamaslon - ja myślałam żem złota ale po analizie kolorystycznej wyszło że absolutnie nie, ku zdziwieniu ogółu :twisted: tak więc i mnie lżej na sercu
Wersja do druku
ufff nic mnie nie rusza tylko ta pierwsza czerwono-czarna ale to wełenka. Czy one wszystkie gryzą?
Ładne czekoladowe róże ale kiepsko bym w nich wyglądała:hmm:
Na FB napisali, że będa jeszcze 2:)
Hm... Chmurki całkiem całkiem, i róże TS, reszta tak średnio... Zobaczymy :mrgreen: Chociaż jutro warunków do polowania nie mam, a pewnie wypuszczą to co mi się podoba :duh:
Jutro maja wypuścić 4 wzory.... a ja jeszcze kasy na pp nie przelałam:hide: mozna to zrobić jakos ekspresowo:hmm:
Czyli teoretycznie moge polować a jak się uda to na drugiej stronie zrobię przelew na pp i będę kontynuować zakupy u oschy? Da radę tak? Chyba, że za przelewanie ze swojego konta na pp i odwrotnie nie ma prowizji to wtedy luz, ale nie chcę tam kisić kasy jeśli polowanie się nie uda...
o rety, dużo mi się podoba
mąż dla mnie poluje jutro
jeśli będzie coś z listy
Dobra, o której rzucą mięso? :ninja: Bo nawet nie wiem czy próbować rozkminiać, która chusta jak się nazywa i z czym jest :rolleye:
Przelej dzisiaj :) Na jutro będzie jak znalazł :mrgreen:
Jak nie upolujesz-przelejesz z powrotem z PP na konto :-)
czy oscha wszystko wrzuca na raz, czy to program na najbliższych kilka miesięcy? :ninja: kto się zna? Bo nie chcę dostać zawrotu głowy, jakbym jednak była przy komputerze (choć pewnie nie będę :-?)
dziewczyny, wełenkowe Nouveau, które mam, gryzie bardziej niż didki, ale nosi fantastycznie, IMO lepiej niż jakakolwiek wełna didka, którą miałam (łącznie z moimi ukochanymi stendhalem i rybkami hoernum)! I szczerze powiem, że mam w nosie, że gryzie, tym bardziej, że i tak na zimę, więc na bluzeczkę/sweterek i wcale nie poczujemy na gołej skórze tej wełenki ;)
edit: muszę sobie zrobić listę co z czym i zdecydować, co wybieram :rolleye:
kolejne 2wie nic specjalnego
choc wole fiolet od kolorów zdechłej jesieni ;) sory babeczki:lol:
Coś mi się spodobało jednak:hide:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...90413439_n.jpg
szkoda że bawełna only:(
Kurcze, ten eden piekny... ale bawelna:( Choc moze sprobuje;)
Zobaczymy!
dziewczyny, ale nie przy wszystkich chustach na FB jest skład, czy ja kiepsko patrzę?
np. strato aequus
dobra, już widzę, że jak się wejdzie w pierwsze zdjęcie każdej, to z boku jest skład,
stratos jest z wełna
edit: livada mnie ubiegła ;)