kaisa - to jedna z tych ksiazek dla wszystkich - co innego wezmie z niej 5 latek, co innego 8 :) spokojnie dla 6 i pol latki sie nada. i bedzie na lata, my dalej co jakis czas czytamy - na wyrazna prosbe chlopakow :)
Wersja do druku
Dziękuję :) to już jestem spokojna, a książka już spakowana.
Tak Prosiaczka czytałam synkowi i mamy przeczytane niecałe dwa tomy.
Dżoka przeczyta£am kiedy dowiedziałam się, że moja koleżanka czytała ją swojemu synkowi, który jest młodszy od mojego o 19 miesięcy.
Też nie sądziłam, że to książka dla dzieci w tym wieku ale on bardzo dobrze ją przyjął. Nawet nie sądziłam, że tak ją odbierze. Książka co prawda spowodowała lawinę rozmów o przemijaniu i odchodzeniu.
Jeśli chodzi o płacz po lekturze to również się popłakałam dlatego nie sądziłam, że mój syn tak dobrze ją przyjmie.
Proponowane wyżej przeze mnie książki są przeczytane u nas. Mój syn ma obecnie 5 lat i prawie 10 miesięcy
Dziewczyny, "Co się zdarzyło w piórniku" warto? Czy niekoniecznie?
my mamy ale z wyprzedazy z nk wiec za 10 zł było warto ale cena okladkowa to przesada
Dziękuję za wszystkie podpowiedzi :) przypomniałyście mi o kilku pozycjach ukrytych w szafie :D część muszę pogooglować, bo zupełnie nie znam, nawet ze słyszenia. A część wpadnie do najbliższych koszyków :)
Znacie jakieś książki o Vincencie van Goghu?
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Dziś kupiłam.
Nie widziałam w zapowiedziach i wznowionych nakładach dlatego tutaj dodam
Piękne wydanie. Co prawda grube tomisko ale nawet poręczny format.
http://www.wydawnictwoliterackie.pl/...aw-Pagaczewski
na bank była u nas pokazywana ;)
Zna ktoś? Warto?
https://czy-tam.pl/images/kroliczki_okladka_723.jpg
Przeglądałam niedawno w kluboksięgarni Badet
Jakoś mnie nie chwyciła tekstowo, ale ilustracje mi się spodobały. Córka za to zapałała miłością wielką :-)
Natomiast nie pamiętam ceny.
Ale stwierdziłam, że za droga jak na tego typu książkę. Może będzie w dyskoncie
Format większy aczkolwiek nie jakiś gigant
Na tle najnowszych książek trochę trąca myszką ale lubię tego typu książki.
I mój synek również (np: cała seria o Rumcajsie, Hance, Cypisku. Mamy wszystkie 4 książki, które wyszły po polsku i audiobooka. Wałkowane non stop).
Nie widzę audiobooka Carramba.
Wie ktoś coś?