Ja nie pomogę, ale od razu pomyślałam o moim 7-latku. Uwielbia kiedy mu czytam, ale sam nie chce. Ostatecznie "Czytam Sobie" poziom pierwszy, trochę przeczytał z drugiego ale go namawiać muszę bardzo.
Jakoś czarno to widzę.
Wersja do druku
Ja nie pomogę, ale od razu pomyślałam o moim 7-latku. Uwielbia kiedy mu czytam, ale sam nie chce. Ostatecznie "Czytam Sobie" poziom pierwszy, trochę przeczytał z drugiego ale go namawiać muszę bardzo.
Jakoś czarno to widzę.
Aniaszew: polecam serię z Tomkiem Wilmowskim, książki o Indianinach, Harrego Pottera, Pana Samochodzika, może Sherlocka Holmesa, Hobbita i Władcę Pierścieni. To tak na szybko :)
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Aniaszew może Percy'ego Jacksona mu kup? Od razu 5 tomów. Mój10latek zachwycony
Dziewczyny myślę powoli o kalendarzu adwentowym dla mojego trzylatka i chciałabym przy tej okazji jakaś książeczkę o historii Bożego Narodzenia, adwentu itp oraz historię Św Mikołaja biskupa. Macie może jakieś pomysły co kupić?
O widzisz zapomniałam o tym wątku :) ale jakby coś się Wam przypomniało fajnego i przystępnego dla trzylatka to piszcie :)
Aniaszew jeszcze do propozycji dziewczyn dodam serię "kroniki archeo"
Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka
To jeszcze dla nastolatka dorzucę Zwiadowców.
Mamru, a który Percy jest pierwszy?
Będąc po spotkaniu z autorem serii Operacja wydawanej przez Media Rodzina dowiedziałam sie, że jego seria CLUE jest dla 10-12+
Kupiłam dla nas dorosłych pierwszą część Zagadka salamandry ale jeszcze nie zdążyłam przeczytać.
Nastolatki są zadowolone.
Tujko my mamy ten pakiet http://www.nieprzeczytane.pl/Pakiet-...uct936166.html
Pierwszy tom "Złodziej pioruna"
Jeszcze za Lynette powiem że Zwiadowców mój 10latek poleca bardzo. Teraz czyta Drużynę i też super.
Dzięki dziewczyny za propozycje. Zwiadowcy wyglądają ciekawie, Percy Jackson również, szczególnie , że film nam się bardzo podobał.
Aaa ile ci Zwiadowcy maa części?!
Dziewczyny mam pytanie odnośnie limitowanych Map Mizielińskich, jak się na nie zapatrujecie? Mi ciągle, to wpadają to wypadają z koszyka i nie wiem. Jak nigdy nie mogę złożyć zamówienia przez tę jedną książkę :(
Ja zamówiłam, syn bardzo prosił jak się dowiedział, że limitowane ;)
Jutro powinnam mieć to coś powiem.
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
ja mam Mapy niebieskie kupione dopiero w lipcu.
Zaden jeszcze po nie nie siegnal, wiec limit nie dla nas ;)
Co takiego maja w sobie mapy limitowane w porownaniu do niebieskich? Moj niebieskie uwielbia.
Wysłane z mojego LG-H220 przy użyciu Tapatalka
W pomarańczowych jest 16 nowych krajów.