wygląda jak Pożyczalscy
Wersja do druku
wygląda jak Pożyczalscy
Pozyczalscy idą święta? Jest jakiś kolejny tom poza pięcioma pierwszymi, które są mi znane?
Pewnie automatyczny słownik tak odpowiedział ;) Myślę, że chodziło o świat!
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
hehehe Lucy ma 100% racji, poprawiło mi ehhh
dobrze Dziewczyny, że jesteście na posterunku ;)
Ach, odebralyscie mi nadzieję ;)
A skoro mowa byla o Łajce, jakie są te książki o Panu Pikuliku? Bo one są dostępne np na Bonito. Pytam w kontekscie mojej lubiacej czytac trzylatki.
Pamiętacie słownik angielski disneya, o taki
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...15af792126.jpg
Corka nie chce nic innego prawie teraz czytac!!! Po angielsku i oo angielsku, oczywiście tylko oglada i niewiele tam jest di czytania, ale musze wymyslac.jakies cuda i historie :)
Też mam u rodziców ten słownik ;).
Heh to dajcie dzieciom. U mnie hit od kilku miesięcy, juz znam na pamiec ;)
a mnie sie dzis snilo - wlasnie sobie przypomnialam jak zobaczylam watek - ze stal na polce w bibliotece angielskiej i pozyczalam dla dzieci :D
Ja też mam ten słownik :-)
ma ktoś PRZYGODY KOTA MURMURANDO? dla jakiego dziecka?
Słownik dostałam na komunię,ostatnio go szukałam,gdzieś przepadł:(
Ma ktoś Działkę dziadka działkowicza? Na szybko przejrzałam w księgarni,ale grafika wydaje mi się koszmarna. Chciałam zamówić dla 3 latków na gwiazdkę.
Dla mnie koszmarna,nie cierpię takiej grafiki,oczopląs:) mój świat jest bardziej opływowy a nie kanciasty.
Czy "Niezwykły święty MIkołaj" jest dla dzieci wierzących w Mikołaja? bo po przeczytaniu mam zagwozdkę,a chciałabym dla wierzącego jednak:)
Myślę, z e to zależy od dziecka :) ale imo nada się dla wierzącego, bo przecież Mikołaj przychodzi i to nie kukła :)
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Ha my też mamy takie słowniki, angielski i niemiecki
A w podobnym temacie, pamiętacie książkę-atlas, na okładce dziewczynka i chłopczyk trzymają mapę świata (rozciagniety globus)?
Edit znalazłam! https://www.google.pl/search?q=%C5%9...iw=360&bih=511
W Arosie jest 50 procent na Historię Bożego Narodzenia R.Dawies kosztuje 8 zł. Zostawiłam 4 egzemplarze jakbyście chciały na prezent