miałam to samo z obsidianem..... całe szczęście chusta sie dla mnie znalazła... kasa na konto wróci. Tylko bedziesz miała blokade na kwotę przez jakieś 10-14 dni. :(
Wersja do druku
dziwne bo ani jedna mi się nie poakzała zwolniona a wszystkie wiszą hmmm
mam w koszyku 4 ravena, ale nie mogę debetu na karcie zrobić :( myślałam, że się uda....
Marciula napisz mi za ile wygasa to Ci ją spróbuje złapać
jakby ktoś jakieś różyczki upolował i nie chciał, to się polecam...;)
za 30sec
ravena wykupiona :///
różyczka też
Marciula nie udało mi się :(
Złapałam 6 ravena. Mąż miał róże 7 w koszyku ale nie potrafiła zapłacić, najpierw bank 3 razy odrzucił płatność a potem 3 innymi kartami to samo. Róże odleciały, próbowałam je przejąć ale po 45 minutach klikania miałam za wolny palec :(((
Wszystko do dupy.Nie mam nic.
A tak bardzo chciałam róże :cry:
I nie opłaca się być dobrą chustową wróżką! Oddałam poprzednio upolowane szmaty za retail osobom, które je bardzo chciały a teraz nie sądzę, żeby ktoś o mnie choć przez chwilę pomyślał :(
Idę ryczeć..
masakra...:(
To może ogólnie z tymi płatnościami nawaliło coś? Ja nie rozumiem...
:mad::mad::mad: i to na tyle. idę chłonąć. o-chłonąć.
echh też jestem zła.... jak to sie stało że u nas wiekszości strona się zablokowała?! wrrrrrr
nie mam zielonego pojęcia...
ja totalnie nic nie widziałam w żadnej z przeglądarek na żadnym z dwóch komputerów
jeszcze mi się nigdy nic takiego nie zdarzyło
a kukułki wszelkie itd. pokasowałam
ludki na fb też piszą, że im się strona nie ładowała
mi działało na eksplorerze. to se mogłam, już na starcie :mad: ale i tak do końca próbowałam.
i tylko 3x widziałam opcję : "add to cart" :hide:
Ja nie odświeżam jak widzę "add to card". Wtedy cały czas klikam w to i daje esc jeśli wyjdzie chmurka, że wszystkie zarezerwowane. Tylko ja tak robię? :hide:
Mi add wyświetliło się 2 razy - do raven 4 i 5 - ale jak było do 5 to zamiast klikać, odświeżyłam stronę.... :duh:
Kurde wkurzona jestem, bo miałam te cholerne róże i dupa. Ciekawe, co mi Oscha odpisze, może mi znajdą chociaż jedne różyczki. Ech.
ja zwykle walę cały czas w ten rozmiar, co chcę, nawet jeśli jest zarezerwowany
jak się zwolni, to się po prostu doda
boję się, że jakbym odświeżała, to bym nie zdążyła dodać :rolleye:
no ale dziś :?
czyli jeszcze - SN Midnight i chmurki? a chmurki granatowe będą, tak? Chyba będę polować, bo śliczne są. Będą też jakoś za kilka dni?
A powiedzcie jak z tą sprzedażą na zamówienie? Będzie trzeba zapłacić część kwoty czy całość z góry? Oni ogłoszą to szybciej, czy lepiej maila do nich napisać?
Preorder będzie ogłoszony na stronie Oschy. Za jakieś 2 tygodnie. Trzeba będzie wpłacić 10% na początek, resztę później.
Chmurki i SN będą za parę dni, może w weekend?
Ciekawa jestem o co biega. U mnie strona z dodanymi nowymi chustami wyświetliła się dokładnie o 17.23, wcześniej cały czas widziałam "Under Maintenance" pod 4 różnymi przeglądarkami!
Odświeżałam jak głupia, bo chciałam bardzo Ravena i mniej więcej raz na minutę naciskałam też Shift+Ctrl+Del, który czyści całą historię przeglądarki, więc i cache. Byłam w szoku, że gdy strona się ostatecznie załadowała, wszystko było już porezerwowane, ale skoro Samuela dała radę napisać na forum, że już kupiła o 17.11, to się nie dziwię!
Coraz to ciekawiejsze i ciekawiejsze. Page Monitora nigdy nie używałam.
W ogóle ja ten problem, co Wy teraz miałam ostatnio. Cały czas widziałam tylko please come back later i tyle. W każdej przeglądarce, mimo czyszczenia historii. Teraz pokazywał mi normalnie stronę Oschy jedynie Chrome.
:bduh::bduh::bduh:
Kurde mi najbardziej z tego wszystkiego zależy na SN Midnight :roll:. Mam nadzieję, że nie będę miała wtedy problemów.
ha! a mi tel. padł przy nati i osche widzialam juz zabukowane na telefonie kolezanki, szał :(
mam nadzieję, że w weekend, bo m. będzie w domu :rolleyes:
;)
Mam lekkie zboczenie i 4 przeglądarki na kompie. Otwarte miałam wszystkie 4, ale odświeżałam na zmianę Firefoxa i IE. Pod Chromem widziałam U/M jeszcze długo po tym, jak strona otworzyła mi się w Firefoxie. Może za szybko odświeżam i ich serwer identyfikuje mnie jako denial of service attackera?
Nie rozumiem o co chodzi. Odświeżałam na ipadzie i komputerze, na chromie i safari, czyściłam cookiesy, itd... W końcu weszłam na stronę przez linka, nie przez stronę główną. Moze to jest ten ich system, żeby nie było ruchu na stronie:bduh:
Dobra - raven to mi sumie jest obojętny, zależy mi na alto i na sn-ach. Co ja mam poprawić?
Nie mam pojęcia, o co w tym wszystkim chodzi. Aha, tak w ogóle, to jak wchodziłam w Chrome przez wpisywanie adresu oschy czy przez szukanie strony w google, to było please come back later. Weszło mi dobrze jedynie jak wlazłam przez link z ulubionych.
Jakby coś mi padło przy następnym razie to uprzejmie informuję, że zamienię Ravena na SN Midnight rozmiar 6 :).
U mnie tez porazka, mąż nawet raz nie zobaczyl add to cart, bez sensu.
Ja zobaczyłam dwa razy, ale co z tego, jak dodać już nie zdążyłam.
Buhaha, na zagranicznych forach piszą, że ten błąd, który ja miałam (czyli płatność ok, ale potem brak połączenia ponownego z bazą Oschy) wynikał z tego, że (uwaga, uwaga) zdołałam kupić chusty zanim one były tak naprawdę do kupienia dostępne :lol::lol::bduh:.
samuelo ustawiam się po wymianę do Ciebie. Żeby godność uratować muszę upolować SN więc spokojnie - będziesz ją mieć... a róż Ci nie zbywa może ? jakaś 4 albo 7?
Oddadzą kasę i tyle :dunno:.
Ale jak to w ogóle jest możliwe, żeby:
- wejść na stronę
- wejść w raveny i kliknąć dwa
- wejść w róże i kliknąć dwa różne rozmiary
- popatrzeć jeszcze na kółkowe
- zrobić checkout z wpisaniem numeru karty itp.
I to wszystko ZANIM tak naprawdę chusty zostały w ogóle wystawione?
No heloł :bduh:.
Amst - nie mam róż w ogóle, bo przy drugim razie już się bałam brać znowu 4 chusty, żeby mi nie zablokowali cholera wie ile na koncie. Raveny tylko wzięłam.
A jakim linkiem weszłaś -mówię o tym z ulubionych? Bo ja klikałam od 16.58 i mnie sklep się pokazał w Chromie o 17.23 a w Mozilli dopiero o 17.28. Różnica :hide:
Link był do nowości - http://www.oschaslings.com/product/recent
Ja ten problem, co większość teraz miałam ostatnio. Jako jedyna chyba.
samuela ale numer, ja bym tak tego nie zostawiła :ninja: ale to ja :lol:
mi odrzuciło płatność tylko raz, na szczęście miałam zapas czasu
generalnie ja zawsze odświeżam jak czatuję na porezerwowane, ale też tak macie że się czujecie wtedy jak sępy? :hide: że czyimś kosztem.... :bduh:
Napisałam do Oschy na maila i na Fb. Zobaczymy. Ale z tego, co widzę, to parę osób miało ten sam problem co ja.
A co do odświeżania:
http://i.qkme.me/3r765a.jpg