Po kameleony wrócę na pewno :D
Wersja do druku
Kameleony i żabki bardzo mi się podobają:-) zamówiłam je sobie wczoraj, bo jak zobaczyłam, że się prawie skończyły to zdrowy rozsądek gdzieś mi się zgubił:-) nie chce mi się czekać do września, bo w lecie śliczną doopkę chcemy pokazywać:-P bardzo podobają mi się też tukany, ale na nie to pewnie trzeba poczekać. Zamówiłam też pingwinki, bo mój mąż jest fanem pingwinów z Madagaskaru, to ma pieluchę ode mnie w prezencie:-D a wogóle to stosik buduję i rozum na razie odłożyłam gdzieś do kąta:-P
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa :) Opłacone paczki lecą jutro. od 1.08 do 18.08 urlopujemy wszystkie złożone w tym czasie zamówienia będą mieć przesyłkę gratis na maile odpowiemy po powrocie, gdyż będziemy kompletnie poza zasięgiem :)
o, to miłego urlopowania :)
no i mam nadzieję, że mój przelew dotarł już :)
dzięki, przelew dotarł :)
Monika chciałam tylko zauważyć, że jako matka odpiluchowująca Kasię cierpnie okrutnie widząc w jednym rzucie: koguty i kameleony jak z Roszpunki :-) Bossskie ci one! Owocki też :-) Wyjątkowo udana seria wzornicza :-)
Egla dopiero dojrzałam co napisałaś :heart: :kiss:
Wróciłam z urlopu, dziś postaram się ogarnąć wysyłki za to co popłacone :)
ja też potwierdzam,że nowości są cudne:applause: i zaobserwowałam niespodziankę ukrytą w środku- nowe metki!:mrgreen: taka zdolna jestem:mrgreen::whistle: i ogólnie fajny pomysł,zawsze będę pamiętać jak prać;)
jakbym Wam napisała ile ich mam lub zrobiła nowe zdjęcie swojego stosu to padłybyście na zawał:twisted:
Pieluszki dzisiaj przykopytkowały! Cudne są! Owocki mają super kolorystykę, a Kameleony..no cóż :beat:
zapomniałam się wpisać, pieluszki dotarły i są zupełnie cudowne -ja uwielbiam kameleony, mąż kogutki :D
miss kumcia dawaj fotę
dla mojego własnego zdrowia psychicznego zdjęcia nie będzie:twisted: ostatnio je policzyłam, wystarczy879 mi:duh::roll:\
no powiedz ile? ja na wakacjach miałam jednorazówki więc pozbierałam stosik do kupy i nie jest ze mną tak źle jeszcze :D
Ach bardzo mnie to cieszy i bardzo Cię przepraszam że musiałaś przeczekać wakacje całe moje. przypomnij się z tym przy następnym zamówieniu pomyslę o jakimś rabacie ok? :)
ja tez kameleony najbardziej :D ale nie mam, może przy trzecim maleństwie się dorobię, bo Antek się nie chce odpieluchować niestety :roll: i będę potrzebować więcej.
pokaż zdjęcie!!! :ninja:
Odpowiadając na pytania o dostawę - we wrześniu idzie do szycia duża partia wszelakich wzorów. Będę sukcesywnie dokładać, mam nadzieję, że w połowie września będzie pierwsza partia w sklepie :)
a co myślicie o nowych zdjęciach pieluszek? robiła nel z naszego forum i bardzo się starała by były jak najwierniejsze :)
Fotki bardzo fajne.
Ja czekam na tą dostawę wrześniową. Na pewno chcę kameleony i coś jeszcze, ale zdecydować się nie mogę... kogutki fajne, ale folkowych wzorów mam już kilka, tukany boskie, no i kocurki (jako że ja kociara). No i mam problem. Według mnie nappime to najładniejsze pieluszki obecnie na rynku.
Madzinka bardzo dziękuję za miłe słowa. Osobiście zarówno tukany jak i kotki polecam z czystym sercem- obie na żywo są bardzo ładne, kotki mam osobiście, tukanów nie mam bo póki co mi nie wystarczyło by sobie wziąć jakieś. Ale zamierzam dla styczniowej dzidzi jedne mieć :)
nowe zdjęcia bardzo fajne :)
miss kumcia no nie bądź taka, pochwal się :P
a obiecujecie,że nie będziecie się śmiać?:twisted::ninja::ninja:
napiszę małym druczkiem,może nikt nie zauważy.. mam tylko 32 w swojej kolekcji..
i jeszcze niektóre wzory mi się podobają :hide:
32 nappime? Matko, ja w sumie nie mam jeszcze 32 kieszonek... :)
miss kumcia foty prooooooszę! :heart:
Ja mam 16 kieszonek + otulacze
foty,foty,foty!!
a ja sobie latem siedziałam u rodziców, nic specjalnego, to samo miasto, ale więcej znajomych :) i mialam tylko część moich pieluch, więc prane non stop
i pieluchy innej marki zrobiły coś takiego niefajnego że się polar kulkuje i zawsze kłaczki zostają na pupie, i moja mama do mnie mówi "wiesz, najlepsze to są te kieszonki z tym kremowym od środka" - pokazując na którąś NappiMe :)
Monika, ja się bardzo cieszę że one po tym milionie prań są jak nowe. Niektóre z innych firm tak nie mają. :)