Życzę Ani powodzenia i niech wrzuca nam skrawki bo fajnie jest jak jest w czym wybierać :-)
Wersja do druku
Ktoś coś zanabył? :)
ja tez:hide:
cogsy princely te biało czarne z jedwabiem tussah:hide:
Na szczęście zaraz na spacer idziemy :)
hanna a co nabyłaś?:)
jeszcze do konca nie wiem, klikam co mi sie podoba ;-) a potem bede myslec na co sie zdecydować
ARANYA CARBO wzięłam, ale Róże czarne odpusciłam, haha i juz widze ze ktos wziął ;)
ja poluję na chustę dla młodszej do noszenia lali tylko ciągle zapominam zaglądać do sklepu i pewnie potrzebowałbym połowę ( po długości)
może ktoś coś ma?
zielenie, brązy, róże, fiolety
nie paski
jak najdłuższ na taką lalkową pewnie wystarczy max 120cm
już nie sledzę wzorów więc nie rzucę nazwami :hide:
super :*
będę czekać na pw
coś jeszcze dołozyli jak mnie nie było? :P
Bądźcie czujne... ;D
(czy codziennie bedzie cos nowego? :duh:)
Są komety i monsters różowe i niebieskie. Te potworki ładnie by wyglądały jako kocyk.
hmmmm chyba przesadzili z opisami, są tak rozbudowane że ho ho... :/ już nawet pełnej nazwy nie podają
A dziś nic nie wrzucili:( Może jutro..
Juz tydzień nie ma nic nowego, a tak chcialam kupić coś na panel do nosidła. :duh:Niestety to co jest to mi jakoś nie leży, a jak był wysyp, to się za długo zastanawiałam, bo jeszcze zielona jestem w temacie
a ile potrzebujesz na panel?
No własnie sie zastanawiam,bo sie didytai i innych kokadi CHM naoglądalam i wychodzi,że tak 90-100 cm by musiało być. Włąsnie oglądałam swojąserwetęz grubszego żakardu,czy by sie nie nadała na wersję testową ;-) Potem zawsze można zrobić z chusty,jak zda egzamin.
było dzisiaj cos ciekawego? ktos sledził?
dorzucają :)
ktos widział dzisiaj nowe skrawki?
nikt nie wziął LUMINE REGGIA?! ;)
Widziałam, obserwuję sobie co się dzieje od piątku - co dorzucają to schodzi prawie zaraz. Nawet pasiaki, które wisiały od dłuższego czasu znalazły chętnych. A ja cały czas czekam na jakieś turkusy bawełniane............
a turkusy babbusowe cie nie interesują? ;)
Znowu dokładka z samego rana - raspberry pink śliczne, szkoda że nie mam dziewczynki.
A w temacie turkusów chyba odpuszczę, chyba że mnie coś zachwyci. Przerobię pasiaka.
SWALLOWS są, tą ją chyba te żółto szare z konopiami, piekna szmatka :]
mary209 mam tyrkusowe diamenty nati może jesteś zainteresowana, tylko nie wiem do czego potrzebujesz ;)
Dziś poszło Otmi i Assuri Lamne. A teraz wisi leopard Lamne
fotki dla potomności bo pewnie niedługo w sklepie
http://www.natibaby.pl/assuri-lamne-...uplikat-1.html
http://www.natibaby.pl/stThumbnailPl...t&u=1397464500
uf dobrze ze mnie nie bylo :lol:
wziełam COLIBRI CIEMNA OLIWKA 190 cm (z lnem) podobno jest w jednym kawałku :)
jesli ktoś by chciał na kółkowa to moge sie zastanowić czy nie odstąpić... ;)
poradźcie proszę w temacie małych kawałków, opłaca się kupić, są tkane tylko czy elastyczne też wkładają i czy ktoś może mnie oswiecic dlaczego 2x 0.5 kg jest tańsze niż 1 kg???
Zastanawiałam się nad tą oliwką, ale wydała mi się za krótka na kółkowa. Już wcześniej miałam pytać, ile potrzeba na kółkową? Dodam, że nie jestem szczupła. A jeszcze coś trzeba podwinąć, zostawić zapas na ramię z kółkami. Wie ktoś?
Szczebiotko w ścinkach przeważnie tkane, a co do cen, to nie wiem, może widzi mi się producenta, ale w LL są tańsze końcówki:)
Edit: miałam na myśli Little Frog, a nie LL
http://www.natibaby.pl/webpage/rozmiar-chusty.html
tu masz przepis jak obliczyć rozmiar kółkowej, może sie przyda :)
dziękuję Kobietki ,no właśnie ja brałam kilka razy w lenny lamb i oni czasem "dopychaja" elastycznymi ale cena o wiele bardziej przyjazna i się zastanawiałam jakie "cuda" w natkach skoro tak sobie liczą, swoją drogą jak któraś ma na zbyciu większe kawałki żakardów, tak metr w górę to ja chętnie kupię, najlepiej parę od jednej osoby co by za przesyłkę nie przepłacać;)
Nathalia co do kołkówej to ja bym powiedziała ze więcej na znaczenie wzrost niż waga, ja teraz sporo przy kości;( brzuchol i cycki wielkie ale generalnie kurdupel jestem 1.6m, dziecie mam spore a kołkowa 1.7-1.8 idealna, jeszcze na kolkach ogon zawijam, raz mialam 2m i dosłownie przydeptywalam
Dzięki dziewczyny:)Sama i tak nie odważę się uszyć chusty, ale dobrze wiedzieć ile kupić materiału:)
Szczebiotko więc ja też kurdupel:), bo mam 160cm:)
na skrawkach SNAKE COLUBRI (len, bawełna)
http://images65.fotosik.pl/927/1dd8616104131cacmed.jpg