no way ;)
Wersja do druku
Ja akurat jeszcze o tej porze jestem w pracy i jestem zachwycona tą Ember, chyba muszę gdzieś wyjść w tym czasie.
Przez was też zaczęłam mocno myśleć nad Ember... Ale wychodzę z pracy o 13, jest szansa że o 14:30 będę bardzo zajęta dzieckiem i nie będę miała szansy zapolować ;-)
Do mnie wyleciała już Caprica, więc nie kupię już, poza tym musiałabym wtedy puścić pawie garnet, a chyba jednak wolę je niż Ember, pomimo, że piękna.
MNie te czerwone chmurki sie podobaja ;)
a tego slowa "chyba" to uzylas swiadomie?
:rolleyes:
no juz są
niby tej SN nie ma
ale jak sie wejdzie to 3są 5tki
Bo oni mają problem ze sklepem cały czas, mają sold out i sztuki na minusie.
Powzdycham sobie do noveau.
no pamietam ze cos pisali, ach, czyli nie naprawili...
a ja sobie do SN powzdycham
:love:
Biję się z myślami :duh:
Miałam nadzieję, że Nouveau wykupią zanim wejdę na stronę, ale nie, złośliwie wisi :omg:
Ember wciąż wisi i jeszcze się SN Nebula pojawiła.
A glosowanie widzialy :lol:?
http://naturalmamas.co.uk/forum/showthread.php?t=158350
PS: CHyba juz oficjalnie mozna zrobic zakladke na chusty Oscha - co na to admin?
Zagłosowałam, ale zdecydowanie zabrakło tam czerwieni :)
Ech, znowu to zrobiłam :hide:
Co kupiłaś? :)
Nouveau ember :oops:
To teraz czekam z niecierpliwością na fotki, jak na złość, jeszcze wisi.
Będą foty, obiecuję :-)
Czy ktoś może zablokować mi dostęp do strony Oschy? Ładnie proszę :rolleye:
Albo niech ktoś powie, że dobrze zrobiłam, i nie ma nic złego w kupowaniu kolejnej chusty zanim poprzednia dotarła :duh: Wsparcia potrzebuję. Moralnego :ninja:
Ja też bym z chęcią przygarnęła ta Ember, ona ma takie kolorki jak indio czarno-czerwono, cudne było.
ja tez bym kupila, jeseli tylko by mi sie podobala, bez chwili zastanowienia :D
I zdjęcia Ember
http://www.naturalmamas.co.uk/forum/...78#post1836178
Mmm :love: Ładna!
:applause:super!
Slicznie wyszla na tych zdjeciach. Jakos ten wzor najbardziej do mnie przemawia w tonacji czerwonej. W innych byl za gesty i za naciapany dla mnie.
czy ma ktos u nas róże???
Ja mam, Noel z wełenką :) I Kamila ma Ember.
Ale na wiosnę będę na pewno w innych jeszcze kolorach, nie wiem, czy Oscha się zdecyduje, ale może pójdzie o krok dalej w kierunku jedwabiu.
A Ember jest grubaśna 265g/m2, jak na bawełnę, 5 ciągle wisi, jakby na mnie czekała, a ja mam słabą wolę :(
chmurki tez sie jedne ostały:ninja:
niech ktos od nas kupi, się pomaca przynajmniej:lool: