i tylko o kotach ;)
mam nadzieję, że moje też wkrótce dotrą :)
Wersja do druku
to wracając do sedna sprawy ;): dostał już ktoś te koty? czy trzeba czekać do jutra? :ninja:
ciekawa jestem jak te 50% lnu się czuje i nosi, no i zdjęcia, zdjęcia poproszę :D
dzisiaj to chyba za wcześnie, skoro dopiero wczoraj się pokazały ;)
pewnie jutro przyjdą :)
No jestem mega ciekawa jak się będzie miał kolor tych lnianych do kaszmirowych navy - postaram się pocykać jakieś foty porównawcze, o ile dzieci mi pozwolą i o ile koty dojdą zanim się ściemni :hide:
no tak, ale mój portfel jest innej grubości niż przecientnej angielki, czy amerykanki i gdyby chusta z wełną lub lnem kosztowała w Polsce 600zł, to nie byłoby mnie na nią na pewno stać, a za 300zł, to takie marzenie o pieknej, limitowanej chuscie może się ziscić :). A cena na zachodzie, jest zupełnie przeciętna za tak rewelacyjnej jakości towar, to dla nich jak wydać w Polsce 150zł...Ja osobiście bardzo Natalii dziękuję za te ceny i za to że daje większości polskim matką szanse na posiadanie pięknej, unikatowej chusty, a nie tylko tym naprawdę zamożnym.
10 lat pracuje w handlu i wiem, bo sie tym zajmowałam, że wiele firm, którym zależy na polskim kliencie, dostosowuje ceny do możliwości finansowych tej strefy europejskiej. Ja pracowałam 5 lat w miedzynarodowej firmie i miałam dostęp do cen tych samych produktów we francji, które były dużo droższe. Zagraniczne firmy chustowe nie dopasowują do nas cen, to prawda...pewnie dlatego nigdy nie kupię didymosa żadnego, choć wiele mi się podoba.
Koty proszę, koty:) Dość już polityki, dawać kotów foty;)
okropecznie ich ciekawa jestem;)
dostałam info, że moje zamówienie zostało zrealizowane - to znaczy, że już wysłali?
no prawie, powinnaś dostać jeszcze maila z numerem paczki, ale oni to robia zazwyczaj błyskawicznie jedno po drugim :)
heh
ja kiedyś nie zdążyłam zapłacić, a chusta już była w drodze ;)
Też mam,że zamówienie zrealizowane :jump:
taa ja tez ostatnio dwa razy nie dostałam info z numerem nadania, tylko maila ze zamówienie zrealizowane. Noo i paczka była na nastepny dzień :)
czyli co? dzis nikt kotów nie dostanie?
chyba Zuzolcia dzisiaj się spodziewa, najszybciej zapłaciła :)
u mnie też powinny byc dzisiaj, wczoraj dostałam potwierdzenie nadania z nati
aż nogami przebieram z ciekawości ;)
Ciekawe czy będą miękkie czy deska?
50% to raczej deska :( chociaż, kto wie ;)
właśnie przyszły :fire::fire::fire::fire:
zaraz paczkę otwieram :lol:
:fire::fire::fire:
A jak w dotyku w porównaniu do Kalahari?
kolor śliczny! jak w rybkach steel blu, na moje oko :thumbs up::thumbs up::thumbs up:
SZEROKIE :omg::omg::omg: 84cm
i nawet nie takie bardzo sztywne ;) pawiom ecru nie dorównują :lool:
a najfajniejsze jest to, że same kotki pod jednym kątem patrzenia są białe, a pod innym jasnoniebieskie :D więc się wydaje, jakby były różne kolory motywu :)
postaram się cyknąć fotkę, ale to za chwilę, bo Domik się obudził i muszę lecieć
martwi mnie ta szerokość nowy chust:(
Brzmi ciekawie :) Nie takie sztywne,mówisz...:thumbs up:
w sumie len dla starszaków, przydaje się szersza ;)
Hm... wydaje mi się, że te koty są idealne dla większych dzieci - nie dość, że z lnem, więc poniosą większe i cięższe, mają "dzieciowy" wzór, czyli dla takich, którym nie jest obojętne w czym chodzą ;-) a że szerokie? - no przecież większe dzieci powinny mieć szersze chusty.
Szkoda, że kaszmirowe nie były węższe, bo one raczej dla maluszków, ale 84 przy tych to dla mnie atut.
Moje dawne marzenie ;) Mocna,krótka,ładna i szeroka :D Ideał plecakowy :wink:
Nie mogę się doczekać,aż zobaczę...:rolleye:
Ja piszę, że mnie to martwi, bo ciężko mi się mota uciekającego starszaka w takie hektary materiału:) A do poprawnego zawiązania starczy imo 65 nawet dla starszaka